Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλει Ροδρίγο ο Λοπετέγι!

Ο Λοπετέγι θέλει στη Ρεάλ τον επιθετικό της Βαλένθια.

Την απόκτηση του Ροδρίγο Μορένο φέρεται να έχει εισηγηθεί στον Φλορεντίνο Πέρεθ ο Χούλεν Λοπετέγι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της As ο νέος τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 27χρονο Ισπανό επιθετικό της Βαλένθια και για αυτό το λόγο επιθυμεί διακαώς την απόκτηση σου.

Μάλιστα ο Ροδρίγο προτιμήθηκε από τον πρώην εκλέκτορα των «φούριας ρόχας» για την τελική 23άδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου πριν την απόλυση του τελευταίου, ενδεικτικό της εμπιστοσύνης που του έχει.

Βεβαίως η διαφαινόμενη αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» καθιστά ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη απόκτησης ενός επιθετικού και ο Λοπετέγι φέρεται να έχει ήδη κατασταλάξει πάνω στο ποιος θα ήθελε να είναι ο αντικαταστάτης του Γάλλου επιθετικού.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο Ροδρίγο θα πουληθεί για ψίχουλα, αφού η Βαλένθια ζητά το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να τον παραχωρήσει.

Σημαντικοί παράγοντες στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας μεταγραφής αναμένεται να παίξουν τόσο το μαδριλένικο παρελθόν του παίκτη, αφού ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των «μερένχες», όσο και το γεγονός ότι Λοπετέγι και Ροδρίγο διαθέτουν τον ίδιο ατζέντη στο πρόσωπο του Χόρχε Μέντες.

Την περσινή χρονιά ο Μορένο πραγματοποίησε την πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του, πετυχαίνοντας 19 γκολ σε 44 συμμετοχές, γεγονός που του έδωσε και την κλήση για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button