Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βόλος: «Εισιτήρια σ’ όλους, μόνο αν το ζητήσουν επίσημα. Αντρίκια και όχι λογοτιμήτικα»

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε πως όλοι φιλοξενούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν εισιτήρια, εφόσον φυσικά στείλουν επίσημο αίτημα. Οι «Big 5» να αναλάβουν την ευθύνη των φιλάθλων τους. #slgr #volosnfc #εισιτήρια #γήπεδο #season2022_2023

Η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος ανακοίνωσε πως όλοι φιλοξενούμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν εισιτήρια, εφόσον φυσικά στείλουν επίσημο αίτημα. Οι «Big 5» να αναλάβουν την ευθύνη των φιλάθλων τους.

Ο Βόλος ενημερώνει πως όλοι οι φετινοί φιλοξενούμενοι θα λάβουν εισιτήρια, υπό την προϋπόθεση να στείλουν επίσημο αίτημα. Επίσης, τονίζεται ότι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης θα πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη για τους φιλάθλους τους.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Βόλος εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοινώνει ότι σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας θα διαθέσουμε εισιτήρια στους φιλοξενούμενους φιλάθλους, ΜΟΝΟ στην περίπτωση που η φιλοξενούμενη ΠΑΕ ζητήσει επίσημα εισιτήρια και αναλάβει την ευθύνη για τους φιλάθλους της.

Ειδικά στους εντός έδρας αγώνες με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και Αρη, στην περίπτωση που η φιλοξενούμενη ΠΑΕ δεν ζητήσει επίσημα εισιτήρια για τις ανάγκες των φιλάθλων της, η ΠΑΕ Βόλος ΔΕΝ θα εκδώσει εισιτήρια αγώνα και ως εκ τούτου στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού θα έχουν δικαίωμα εισόδου ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των διαρκείας.

Και όλα αυτά θα εφαρμοστούν αντρικά και όχι λογοτιμήτικα…

πηγή:gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button