Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φιλική ισοπαλία για τον ΠΑΣ με την Μπάνικ Οστράβα

Χωρίς νικητή έληξε το πρώτο φιλικό του ΠΑΣ επί πολωνικού εδάφους με τους Ηπειρώτες να μένουν στο 1-1 με την Μπάνικ Οστράβα. #slgr #pasgianninafc #BanikOstrava #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Χωρίς νικητή έληξε το πρώτο φιλικό του ΠΑΣ επί πολωνικού εδάφους με τους Ηπειρώτες να μένουν στο 1-1 με την Μπάνικ Οστράβα.

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΣ ο Θανάσης Στάικος είδε την ομάδα του να προηγείται μόλις στο 5′ με τον
Σταματελόπουλο έπειτα από μπαλιά του Ροσέσι με την Μπάνικ να ισοφαρίζει λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου με κεφαλιά του Φρίντριχ σε στατική φάση.

Η σύνθεση του ΠΑΣ: Πριόρ (46΄Σούλης), Σόρια (72’Τσάβος), Παντελάκης (46′ Μπαγκαλιάνης), Εραμούσπε, Ποζνάνσκι (60′ Καραχάλιος), Λιάσος (81′ Ριένστρα), Μπιλμπάο (56′ Πούντιτς), Κιάκος, (81′ Ρίζος) Λώλης (56′ Πήλιος), Ροσέρο (72′ Κύρκος), Σταματελόπουλος (46′ Μορέιρα).

«Ήταν το πρώτο φιλικό για μας, απέναντι σε μία σαφώς πιο έτοιμη και καλή ομάδα. Μπορώ να πω ότι είδαμε αρκετά καλά στοιχεία σ’ αυτό το παιχνίδι, απ’ αυτά που φυσικά έχουμε δουλέψει ως τώρα. Σίγουρα υπάρχουν αρκετά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας», είπε σε σύντομη δήλωσή του μετά το ματς ο Στάικος.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button