Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λεβαδειακός: «Σάμπα» και τρίτο μεταγραφικό… χτύπημα!

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι κι ετοιμάζεται για την τρίτη καινούργια προσθήκη στο ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν. #slgr #levadeiakos #transfernews #season2022_2023 #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία

Το SDNA έχει το ρεπορτάζ για την επίσκεψη στην Βοιωτία που αποτελεί προάγγελο της επόμενης νέας προσθήκης (by Brazil) στο ρόστερ των «πρασίνων».

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στο Καρπενήσι κι ετοιμάζεται για την τρίτη καινούργια προσθήκη στο ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν.

Έπειτα από τις μεταγραφές του 32χρονου Βραζιλιάνου στόπερ, Πάουλο Βινίσιους και του 27χρονου δεξιού μπακ, Αντώνη Ντεντάκη, η ομάδα της Βοιωτίας έχει στα σκαριά – σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA – και το τρίτο…χτύπημα από το παζάρι του φετινού καλοκαιριού.

Κι όπως συνέβη λίγες ημέρες νωρίτερα με τον Βινίσιους, έτσι και στην προκειμένη περίπτωση ο Λεβαδειακός θα χορέψει…σάμπα με έναν ακόμα Βραζιλιάνο παίκτη να ενισχύει οσονούπω το δυναμικό του.

Ήδη μάλιστα ο Ιταλός ατζέντης του ποδοσφαιριστή βρίσκεται στην Βοιωτία για τις κατ΄ιδίαν τελικές συζητήσεις που αναμένεται να «κλειδώσουν» το deal.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button