Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Δένει» τον Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός

Νέο συμβόλαιο αναμένεται να προσφέρει στον Φώτη Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός θέλοντας να τον... δέσουν στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια. #stoiximan_slgr #panathinaikosfc #Ιωαννίδης #renewal #SportsNews #season2022_2023

Νέο συμβόλαιο αναμένεται να προσφέρει στον Φώτη Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός θέλοντας να τον… δέσουν στην ομάδα για τα επόμενα χρόνια. #stoiximan_slgr #panathinaikosfc #Ιωαννίδης #renewal #SportsNews #season2022_2023

Την στιγμή που στο εξωτερικό κάνουν την εμφάνισή τους δημοσιεύματα τα οποία κάνουν αναφορά για ενδιαφέρον για τον Φώτη Ιωαννίδη στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να τον «δέσουν».

Όπως μετέδωσε και χθες το βράδυ στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης στο τριφύλλι αναμένεται να προχωρήσουν σε συζητήσεις με τον διεθνή επιθετικό για να τον κρατήσουν στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια και μάλιστα με ένα συμβόλαιο το οποίο θα αποτελεί ανταμοιβή για τις εμφανίσεις που κάνει με την ομάδα αλλά και την προσφορά του σε αυτή και με χρονική διάρκεια που θα τον κρατάει στο ρόστερ τουλάχιστον για δύο χρόνια.

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε ο ρεπόρτερ των πράσινων δεν υπάρχει καμία διάθεση από την ΠΑΕ για την παραχώρησή εκτός κι αν αυτή είναι αρκετά μεγάλη.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button