Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Τρία ερωτηματικά ενόψει Άρη

Η κατάσταση τριών παικτών του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκαθαρίσει ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη. #stoximan_slgr #olympiacosfc #arisfc #playoffs #SportsNews #season2022_2023

Η κατάσταση τριών παικτών του Ολυμπιακού αναμένεται να ξεκαθαρίσει ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Άρη την Κυριακή και ο Μίτσελ ακόμα δεν γνωρίζει αν θα είναι κάποια «όπλα» στη φαρέτρα του. Συγκεκριμένα, τρεις παίκτες είναι αμφίβολοι και στη σημερινή προπόνηση θα κριθούν πολλά.

Αρχικά, μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο Γιαν Εμβιλά, ο οποίος κάνει μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και σήμερα θα δοκιμάσει εκ νέου. Αν τα καταφέρει, τότε ίσως μπει στην αποστολή.

Η άφιξη του Χάμες Ροντρίγκες μετά το ταξίδι του με την Κολομβία στην Ασία αναμένεται με αγωνία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός δεν αγωνίστηκε στο φιλικό της χώρας του με την Ιαπωνία, καθώς είχε αισθανθεί ενοχλήσεις. Ο Χάμες θα εξεταστεί από το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, αλλά πιθανότατα δεν θα παίξει κόντρα στον Άρη, προκειμένου να είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, πρόβλημα προέκυψε και με τον Πεπ Μπιέλ, ο οποίος τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και η κατάστασή του θα επανεξετάζεται καθημερινά.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button