Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τριάδα από το Europa!

Μετά την εξαιρετική παρουσία του Goofinio και τα πολλαπλά ταμεία που έχει…κεράσει τους αναγνώστες του LamiaSports, η ιστοσελίδα εγκαινιάζει μια νέα στοιχηματική στήλη με στόχο να…πολλαπλασιαστούν οι επιτυχίες και τα κέρδη!

Χωρίς άλλη φλυαρία λοιπόν, πάμε στα σημερινά ματσάκια του Europa League.

Στον 4ο όμιλο η ΑΕΚ αγωνίζεται με την Αούστρια στη Βιέννη και ψάχνει για 2 αποτελέσματα. Με νίκη ή ισοπαλία η ελληνική ομάδα περνάει στην επόμενη φάση. Η Αούστρια είναι..σουρωτήρι πίσω και γενικά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη. Την έχει…γλεντήσει κόσμος και ντουνιάς φέτος, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις εγχώριες διοργανώσεις. Μάλιστα η ΑΕΚ κάτι…της χρωστάει από το πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ που έληξε 2-2 αντί για 6-2…Θα πάμε με το όβερ 2.5 που πληρώνει 1.9 στην Bet365.

Στον 6ο όμιλο τα πράγματα είναι απλά για τη Λοκομοτίβ Μόσχας. Νικάει την ασταθέστατη και ήδη αποκλεισμένη Ζλιν στο «Αντρούβ Στάντον», εξασφαλίζει και μαθηματικά την πρόκριση και δεν την ενδιαφέρει καθόλου η εξέλιξη στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ανάμεσα στην Σερίφ και την Κοπεγχάγη. Το σύνολο της Λοκομοτίβ βρίσκεται σε καλή φόρμα, έχει την εμπειρία και μπορεί να πάρει το διπλό που έχει απόδοση 1.72 στην bet365.

Kαι κλείνουμε την τριάδα με το ματς του 8ου ομίλου ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Μπάτε Μπορίσοφ. Το συγκρότημα του Αλσατού έχει καθαρίσει τη μπουγάδα και έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο, την ώρα που η Μπάτε κυνηγάει ένα θαύμα στο Λονδίνο, αφού χρειάζεται το διπλό και κατάλληλο αποτέλεσμα στο άλλο ματς για να έχει ελπίδες πρόκρισης. Από τη στιγμή πάντως που βρίσκεται στο κόλπο δεν μπορεί να κλειστεί πίσω και πρέπει να παίξει μπάλα για να διεκδικήσει τις πιθανότητές της. Αυτό αναμένουμε να είναι βούτυρο στο ψωμί της Άρσεναλ που στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ έχασε δυο…ντουζίνες ευκαιρίες, επειδή βρήκε απέναντι έναν..Κέρβερο (Ντε Χέα), που κατέβασε ρολά βοηθώντας την ομάδα του να νικήσει με 1-3. Ντε Χέα δεν διαθέτει η Μπάτε, η επίθεση της Άρσεναλ (έστω και με τις αναμενόμενο ροτέισιον που θα κάνει ο Βενγκέρ) πετάει φωτιές, οπότε θα πάμε με τον 1 συνδυασμένο με όβερ 2.5 που δίνει 1.95 στην Bet365.

Η προτεινόμενη τριάδα:

  1. Αούστρια-ΑΕΚ Όβερ 2.5 (1.9 απόδοση)
  2. Ζλιν-Λοκομοτίβ Διπλό (1.72 απόδοση)
  3. Άρσεναλ-Μπάτε Άσος και όβερ 2.5 (1.95 απόδοση).

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

Flick Montana

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button