Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Έκλεισε» ο Τσιγκρίνσκι, ανακοινώνεται η ανανέωση

Στην ΑΕΚ θα συνεχίσει να αγωνίζεται για επόμενα δύο χρόνια με οψιόν και για τρίτο, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός οριστικοποίησε τη συμφωνία του με την ΑΕΚ για επέκταση της συνεργασίας τους ως το 2020 με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει εδώ και καιρό και απέμεναν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία τους.

Με την έλευση του μάνατζερ του, Αλεξάντερ Πάνκοφ στην Αθήνα, οι διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ είχαν ευτυχή κατάληξη και πλέον απομένει μόνο το τυπικό μέρος για την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

Όσον αφορά στο οικονομικό, ο Τσινγκρίνσκι θα κοστίσει για τα δύο εγγυημένα χρόνια στην ΑΕΚ πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ (μαζί με την εφορία). Αναφορικά με το τρίτο έτος και την οψιόν, αυτή θα ενεργοποιηθεί αν ο Τσιγκρίνσκι πιάσει κάποια όρια συμμετοχών στα δύο χρόνια.

Ωστόσο, η επιθυμία της ΑΕΚ και προσωπικά του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι ο παίκτης να κλείσει την καριέρα του στην «Ένωση» και να συνεχίσει μετά από άλλο πόστο.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button