Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παίρνει τον Νοτιοκορεάτη Χουάνγκ Ιν-Μπέομ ο Ολυμπιακός

Μια ανάσα από την απόκτηση του διεθνή Νοτιοκορεάτη κεντρικού μέσου, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. #slgr #olympiacosfc #HuangInBeom #transfernews #season2022_2023

Μια ανάσα από την απόκτηση του διεθνή Νοτιοκορεάτη κεντρικού μέσου, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Πολύ κοντά στο να κλείσει τον 25χρονο διεθνή Νοτιοκορεάτη χαφ, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο παίκτης που ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν και πέρασε το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνιζόμενος στην πατρίδα του με τη μορφή δανεισμού, δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρωσία λόγω του πολέμου με την Ουκρανία και αναζητεί την επόμενη σελίδα της καριέρας του.

Αυτή, σύμφωνα με όσα προκύπτουν και έγραψε σε ρεπορτάζ του νωρίτερα μέσα στον Ιούλιο ο Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, βρίσκεται στο Λιμάνι και τον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε οριστική συμφωνία.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το καθεστώς της μεταγραφής, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τη Ρούμπιν ως το 2023. Βέβαια, λόγω του Ρωσο-Ουκρανικού, η FIFA επιτρέπει στους ξένους αυτών των δύο πρωταθλημάτων να θέσουν σε αναστολή τα συμβόλαιά τους, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αποκτηθεί και ως ελεύθερος.

Σημειώνεται επίσης πως τους τελευταίους μήνες, ακριβώς λόγω της διαθεσιμότητας του ποδοσφαιριστή, έχει μπει στο μάτι αρκετών ομάδων. Η γερμανική Άουγκσμπουργκ είναι μια από αυτές, η οποία όμως δείχνει να μην προχωράει, ενώ τον περασμένο Μάιο υπήρξαν ρεπορτάζ που τον ήθελαν στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του Ματίας Αλμέιδα.

Τέλος, τονίζεται ότι η Ρούμπιν τον είχε αποκτήσει προ διετίας από το αμερικανικό πρωτάθλημα του MLS και την ομάδα του Βανκούβερ αντί 2,5 εκατ. ευρώ ενώ αυτή την εποχή η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 5 εκατ. ευρώ.

Πηγή:  SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button