Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ για τον Περίτσα της Μακάμπι η ΑΕΚ»

Στο Ισραήλ αναφέρουν ότι η ΑΕΚ προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Κροάτη φορ, Στίπε Περίτσα. #slgr #aekfc #StipePerica #transfernews #season2022_2023

Στο Ισραήλ αναφέρουν ότι η ΑΕΚ προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ στην Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον Κροάτη φορ, Στίπε Περίτσα.

Νέο μεταγραφικό σενάριο για την ΑΕΚ από το Ισραήλ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «one», η «Ένωση» εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Κροάτη επιθετικού, Στίπε Πέριτσα και μάλιστα είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα ποσό κοντά στ ένα εκατομμύριο ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο υψηλόσωμος φορ (1,92μ.) είναι στην πόρτα της εξόδου από τους Ισραηλινούς, οι οποίοι θέλουν να «αδειάσουν» μία θέση ξένου και κάπου εκεί εμπλέκεται – με βάση το άρθρο – και η ΑΕΚ, η οποία ψάχνει ενίσχυση στην επίθεση με έναν πιο «βαρύ» επιθετικό σε σχέση με τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο Πέριτσα αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια σε Γουότφορντ, Ουντινέζε, Μουσκρόν, Κασίμπασα, Φροζινόνε, ενώ στην αρχή της καριέρας του είχε και πέρασμα από την Τσέλσι. Πέρσι μέτρησε 17 γκολ σε 46 ματς, ενώ η αξία του στο transfermarkt υπολογίζεται κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button