Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πούλησαν 100.000 εισιτήρια για έναν αγώνα με… αόρατο αντίπαλο

Η Λοκομοτίβ Λειψίας αγωνίζεται στην 4η κατηγορία της Γερμανίας και προκειμένου να αντιμετωπίσει τα οικονομικά της προβλήματα λόγω του κορωνοϊού, ξεκίνησε μία καμπάνια για έναν αγώνα στις 8 Μαίου με ένα... αόρατο αντίπαλο. Και η ανταπόκριση ήταν τεράστια...

Με μέσο όρο 3.000 εισιτήρια, η ομάδα της Λοκομοτίβ Λειψίας έχει πουλήσει ήδη 100.000 εισιτήρια τα οποία κοστίζουν 1 ευρώ, με ο στόχος να είναι να διαθέσουν 120.000, αριθμός που αντιστοιχεί στους φιλάθλους που είχαν παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Μπορντό για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1987.

Τότε μάλιστα η Λοκομοτίβ είχε φτάσει ως τον τελικό όπου ηττήθηκε από τον Άγιαξ με 1-0 και σκόρερ τον κορυφαίο Μάρκο Βαν Μπάστεν.

Φέτος απέναντι στην Κότμπους, η ομάδα της Λειψίας έκανε ρεκόρ εισιτηρίων με 4.498 ενώ τα έσοδα της μέσο όρο από έναν αγώνα είναι στις 30.00 ευρώ.

Πρόκειται για μία ιστορική ομάδα, που κατέκτησε τον πρώτο της τίτλο ως Λειψία το 1903, το πρωτάθλημα Γερμανίας, ενώ μετράει 126 χρόνια ζωής. Όσον αφορά τι θα γίνει στις 8 Μαίου, παραμένει μυστικό, με τους ανθρώπους της Λειψίας απλά να αναφέρουν ότι θα υπάρξει ζωντανή μετάδοση από το γήπεδο, όλα θα δουλεύουν κανονικά για τον αγώνα, χωρίς να αποκαλύπτουν τον αντίπαλο ή αν τελικά θα υπάρχει αντίπαλος.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button