Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μεταγραφές και Football Manager: Οι καρτέλες Ιν-Μπέομ Χουάνγκ, Πλάνιτς, Τόρο, Μανού Γκαρσία!

Μεταγραφές και Football Manager: Οι καρτέλες Ιν-Μπέομ Χουάνγκ, Πλάνιτς, Τόρο, Μανού Γκαρσία! #slgr #olympiacosfc #HwangInBeom #Toro #panathinaikosfc #BogdanPlanic #aekfc #ManuGarcia #arisfc #transfernews #season2022_2023 #FootballManager

Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Ιν-Μπέομ Χουάνγκ για να ολοκληρώσει την απόκτηση του για τρία χρόνια. O 25χρονος Νοτιοκορεάτης μέσος, που ανήκε στη Ρούμπιν Καζάν και είχε δοθεί τον Απρίλιο δανεικός στη Σεούλ.


Ο Παναθηναϊκός θα πληρώσει ένα μικρό ποσό στη Σάο Πάολο για την απόκτηση του Ζόνας Τόρο, ενώ ο 23χρονος εξτρέμ έρχεται για να μείνει. Ο ατζέντης του Τόρο, ο οποίος εργάζεται στο γραφείο που εκπροσωπεί και τον Ρούμπεν Περεθ, μετέφερε στη βραζιλιάνικη ομάδα πρόταση από το Τριφύλλι. Με τους παράγοντες της Σάο Πάολο να την αποδέχονται αμέσως, αφού θεωρήθηκε η καλύτερη λύση σε ένα διαφαινόμενο αδιέξοδο.


Η υπόθεση του Μπόγκνταν Πλάνιτς δεν έχει κλείσει ακόμα για την ΑΕΚ καθώς εκτιμάται ότι υπάρχει ακόμα περιθώριο για υπομονή μέχρι να χαθεί η τελευταία ελπίδα για την απόκτησή του από τη Μακάμπι Χάιφα. Παρά το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της ισραηλινής ομάδας αθέτησε σε πρώτη φάση τη συμφωνία που υπάρχει με την «Ενωση» και σύμφωνα με την οποία ο παίκτης επρόκειτο να παραχωρηθεί στην ελληνική ομάδα μετά το δεύτερο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, η εσωτερική πίεση που ασκείται στον Σέρβο αμυντικό για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια της χώρας, δεν έχει έως σήμερα φέρει αποτέλεσμα. Αντιθέτως, γνωρίζοντας ότι σε έξι μήνες από σήμερα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε όποια ομάδα θέλει καθώς έχει μπει στον τελευταίο χρόνο της συνεργασίας του με τη Μακάμπι, ο Πλάνιτς δεν βιάζεται να κάνει οτιδήποτε και αφήνει το χρόνο να δουλέψει υπέρ της επιθυμίας του να ενταχθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ΑΕΚ.

 


Ο Άρης έσπασε κάθε όριο για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Μανού Γκαρθία, καθώς ήθελε να τον αποκτήσει με κάθε τρόπο. Η Σπόρτινγκ Χιχόν δεν έκανε πίσω, αποδείχτηκε πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις και ο Άρης αναγκάστηκε να συμφωνήσει στο ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ, που αυτόματα μπαίνει στην κορυφή των πιο ακριβών μεταγραφών στην ιστορία του Άρη! Ο Άρης πήρε το 100% των δικαιωμάτων του 24χρονου Ισπανού, που αναμένεται να παίξει κομβικό ρόλο στη φετινή σεζόν, καθώς πρόκειται για το δεκάρι που έλειπε από το ρόστερ.

πηγή: Repress.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button