ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Επιτυχημένη η αποστολή του Παπαδόπουλου… στο 0-0 Λαμία και ΑΕΛ!

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχθηκε την ΑΕΛ!

Η ΚΕΔ έβαλε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση «σφάζοντας» με το γάντι τον ΠΑΣ Λαμία…

Δυστυχώς ούτε για την 23η αγωνιστική της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία κατάφερε να πάρει τη νίκη καθώς έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΛ.

Τραγική και τουλάχιστον για γέλια η διαιτησία του Ιωάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος έκανε ότι μπορούσε για να χαλάσει το ματς και μην κερδίσει η Λαμία!

Το ματς:

Πρώτο σουτ του αγώνα, στο 2΄με τον Μπεχαράνο να δοκιμάζει το πόδι του από μακρινή απόσταση… παρόλο αυτά η μπάλα έφυγε άουτ.

Η Λαμία ήταν αυτή που πίεζε από την αρχή του αγώνα και έχασε κι΄άλλη ευκαιρία τρία λεπτά αργότερα με τον Ταϊρόν από πλάγια αριστερά να σουτάρει και να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η ΑΕΛ απάντησε με τον Ουάρντα να σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή του Θεοδωρόπουλου, αλλά η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

Σουτ του Βινίσιους στο 8΄μέσα από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ Λαμία, ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια.

Μεγάλη ευκαιρία για τη Λαμία στο 18΄! Ο Βάντερσον έκανε το σουτ με το εξωτερικό και έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κρίστινσον, από πολύ καλή θέση και αμαρκάριστος.

Ο Σίλβα πήγε να απειλήσει για την ΑΕΛ, με ένα σουτ από πλάγια δεξιά αλλά ο Θεοδωρόπουλος ήταν σε καλή θέση και μπλόκαρε τη μπάλα.

Και πριν το 30′ είχαμε και την πρώτη ανακοίνωση της ΑΕΛ η οποία και αναφέρει: «Ο Παπαδόπουλος άρχισε το ίδιο έργο, όπως με τον Πανιώνιο. Με το που ακουμπάμε τη μπάλα «κίτρινη κάρτα»… Στα πιασίματα της Λαμίας από πίσω με τα χέρια «παίζετε»!

Από το 30΄και έπειτα, το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό με πολλά φάουλ, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ροή στο ματς. Το 0-0 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου από το οποίο κρατάμε την μαχητικότητα της Λαμίας και  την καλή εικόνα των πρώτων 20 λεπτών…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές και για τις δύο ομάδες, με την ΑΕΛ να προσπαθεί από τα πρώτα λεπτά να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Να σημειώσουμε πως εκτός από την ΠΑΕ ΑΕΛ, στο πρώτο ημίχρονο ανακοίνωση έβγαλε και ο Αλέξης Κούγιας:

«Ρε Παπαδόπουλε, νομίζεις ότι δεν ξέρουμε μπάλα και δεν καταλαβαίνουμε τι κάνεις;

Κόκκινη κάρτα για τη Λαμία μπροστά στα μάτια σου στο 41 ο λεπτό και δεν τη δίνεις και έχεις δώσει 12 – 1 τα φάουλ εις βάρος μας.

Πηδάει ο Γκαζάλ 2 μέτρα πάνω από τον αντίπαλο του κι εσύ δίνεις επιθετικό φάουλ!

Άμα δώσεις 12 επιθέσεις παραπάνω στον αντίπαλο….

Μπροστά στα μάτια σου χτυπάει ο Δημούτσος τον Γκαζάλ με σκαριά και δίνεις απλό φάουλ.

Να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος…

Ελπίζουμε να μην δώσεις καμιά αποβολή α λα Πανιώνιος!».

Απλά καθημερινά πράγματα για την ΑΕΛ και για τον Κούγια!

Πρώτη καλή ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο, για τον ΠΑΣ Λαμία με τον Καραμάνο να φεύγει από τα δεξιά να πασάρει πολύ ωραία αλλά ο Κρίστινσον έβαλε όσο έπρεπε τα ακροδάχτυλά του και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ!

Στο 55΄ο Σκόνδρας έκανε καταπληκτική σέντρα από τα δεξιά, με στόχο την «καρδιά» της άμυνας της ΑΕΛ, αλλά κανείς εκ των Μπιανκόνι και Καραμάνου δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα!

Με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Μπιανκόνι πήρε την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή της ΑΕΛ, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από τα δοκάρια του Κρίστινσον… αργά και βασανιστικά!

Στο 62΄ο Ουάρντα, έβγαλε καταπληκτική σέντρα από τα αριστερά, ο Παπάζογλου ξεμαρκαρίστηκε από το Βύντρα και με πλασέ έστειλε τη μπάλα δίπλα από τα δοκάρια του Θεοδωρόπουλου!

Στο 73΄είχαμε μια πεντακάθαρη φάση φάουλ, την οποία αρχικά ο Παπαδόπουλος έδωσε απευθείας πέναλτι! Μετά από την παρέμβαση του VAR όμως, ο Μακεδόνας διαιτητής έδωσε κανονικά το φάουλ, το οποίο ανέλαβε ο Ουάρντα και έστειλε τη μπάλα στα περιστέρια!

Και την ώρα που υπήρχε εξέταση var για πέναλτι, η ΑΕΛ βγάζει ακόμα μία ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: «Τι σφαγή είναι αυτή μπροστά σου ρε Παπαδόπουλε; Με τα δύο χέρια παίζει συνεχώς ο Σκόνδρας τον Ουάρντα και δεν δίνεις τίποτα…Σε κάθε φάση είναι φάουλ!».

Από τη στιγμή που ο Ρόμανιτς πέρασε στο παιχνίδι, όλο το βάρος τη Λαμίας δόθηκε στα άκρα και κατα κύριο λόγο από την πλευρά του Σέρβου εξτρέμ.

Στο 84΄ο Παπάζογλου δοκίμασε το πόδι του μετά από αρκετή ώρα… αλλά ο τερματοφύλακας της Λαμίας δεν είχε προβλημα και μπλόκαρε τη μπάλα…

Η διαιτησία του Παπαδόπουλου στο σημερινό παιχνίδι πραγματικά ήταν για γέλια… Δεν θα μπουμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε τίποτα άλλο!

Πάσα του Καραμάνου μέσα από την μεγάλη περιοχή του Κρίστινσον, ο Νιάσε γίνεται αποδέκτης της μπάλας, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ!

Τελικό σκορ 0-0…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Ταϊρόν, Βιγιάλμπα, Καραμάνος, Μπιανκόνι

Αναπληρωματικοί: Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Νιάσε, Ρόμανιτς

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Ουάρντα, Παπάζογλου, Μούζεκ, Ζίζιτς, Σετσέροβιτς Μπερτος, Κάτσε, Γκαζάλ, Σίλβα

Αναπληρωματικοί: Νάγκι, Ηλιάδης, Μπάλλας, Τόρζε, Μάρκοβιτς, Καρανίκας, Νούνιτς

Διαβάστε επίσης

Back to top button