ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Transfermarkt: Σέντερ φορ υπάρχουν… (pics+vids)

Υπάρχουν οι ακριβοί, υπάρχουν οι προσιτοί... αλλά υπάρχουν και τα «κελεπούρια» που ίσως να αξίζουν το ρίσκο. #slgr #lamiafc #transfernews #transfermarket #season2022_2023 #free_agents

Υπάρχουν οι ακριβοί, υπάρχουν οι προσιτοί… αλλά υπάρχουν και τα «κελεπούρια» που ίσως να αξίζουν το ρίσκο. #slgr #lamiafc #transfernews #transfermarket #season2022_2023 #free_agents

Ο ΠΑΣ Λαμία, σύμφωνα με όσα μετέφερε στην συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιώργος Κασναφέρης, θα κινηθεί σίγουρα για έναν ικανό σέντερ φορ που θα κάνει τη διαφορά.

Το πότε θα αποκτηθεί αυτός ο επιθετικός, πάνω-κάτω το γνωρίζουμε και καλώς ή κακώς θα αργήσει. Οι άνθρωποι της Λαμίας θα περιμένουν και τον Αύγουστο όπου οι οικονομικές απαιτήσεις των περισσοτέρων ποδοσφαιριστών θα έχουν «πέσει», έτσι ώστε να βρουν την καταλληλότερη λύση για την επιθετική γραμμή του συλλόγου.

Μέχρι να γίνει τώρα αυτή η μεταγραφική κίνηση, εμείς θα σας προτείνουμε να «ρίξετε μία ματιά» σε ορισμένους σέντερ φορ που βρίσκονται στη λίστα των free agents… απλά και μόνο για την κουβέντα.

Στη λίστα μας θα δείτε τους «ακριβούς» που ίσως να είναι και απρόσιτοι, ενώ βρίσκονται επίσης και αυτοί που θα μπορούσαν να φορέσουν τα «κυανόλευκα» μία οικονομική υπέρβαση.

Να μην ξεχάσουμε τέλος και τα «κελεπούρια» της λίστας, όπου θα δείτε ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξιας, αλλά δεν έχουν βρει ακόμη συμβόλαιο.

Πιο συγκεκριμένα τώρα:

Ξεκινάμε με τους ακριβούς της λίστας που ίσως ξεπεραστούν γρήγορα…

 

 

 

 

Περνάμε στο δεύτερο στάδιο ποδοσφαιριστών…

 

 

 

 

Και φτάσαμε στα «κελεπούρια»…

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button