Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Κοντά σε Σπόραρ ο Παναθηναϊκός»

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σλοβένου σέντερ φορ, Αντράζ Σπόραρ είναι ο Παναθηναϊκός. #slgr #panathinaikosfc #Sporar #transfernews #season2022_2023

Την επόμενη μεταγραφή του «ψήνει» ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι», όπως μετάδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σλοβένου φορ, Αντράζ Σπόραρ, από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Είναι ο επιθετικός-σημείο αναφοράς, που έψαχνε το «τριφύλλι», το οποίο προσφέρει 3,5 εκατ. ευρώ στα «λιοντάρια» και στον παίκτη ένα συμβόλαιο, που ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ, και πιθανότατα θα έχει τετραετή διάρκεια! Ο ρεπόρτερ της ομάδας πρόσθεσε, ωστόσο, ότι δεν υπάρχει ακόμη οριστικά συμφωνία, αλλά οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να έρθει αυτή και ίσως άμεσα, τις επόμενες ώρες!
Ο 28χρονος Σπόραρ ανήκει τα τελευταία 2,5 χρόνια στη Σπόρτινγκ, έχοντας «γράψει» 38 εμφανίσεις με 11 γκολ και 4 ασίστ. Παράλληλα, έχει δοθεί δανεικός σε Μπράγκα και Μίντλεσμπρο. Νωρίτερα, ο Σλοβένος είχε αγωνιστεί σε Σλόβαν Μπρατισλάβας, Ολίμπια Λιουμπλιάνας, Βασιλεία, Ιντερμπλόκ Λιουμπλιάνας και Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Είναι, επίσης, 39 φορές διεθνής με τη Σλοβενία, έχοντας σκοράρει 5 τέρματα.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button