Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νίκη με γκολάρα Μπουρσέλη… και πρωτιά για τον Εργοτέλη!

Με μία γκολάρα του Μπουρσέλη, η ομάδα του Εργοτέλη πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Παναχαϊκής και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση. #slgr2 #Εργοτέλης #Παναχαϊκή #βαθμολογία

Με μία γκολάρα του Μπουρσέλη, η ομάδα του Εργοτέλη πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Παναχαϊκής και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση. #slgr2 #Εργοτέλης #Παναχαϊκή #βαθμολογία

Στο ρετιρέ της βαθμολογίας ανέβηκε ο Εργοτέλης ο οποίος επικράτησε με 1-0 στο Παγκρήτιο της Παναχαϊκής, στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Super League 2.

Συνέχεια στο νικηφόρο του σερί, αλλά και στην θετική παράδοση που έχει στο Ηράκλειο κόντρα στην Παναχαϊκή έδωσε ο Εργοτέλης, ο οποίος έστω και προσωρινά σκαρφάλωσε στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν αυτή, που μπήκε με πρόθεση να πιέσει ψηλά στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στο 13΄ είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο ματς, με τον Τσέλιο να βγαίνει τετ α τετ με τον Κολοβούρη αλλά να αστοχεί.

Έπειτα από την φάση αυτή, η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ανέβασε την απόδοσή της, με συνέπεια να πάρει μέτρα στο γήπεδο. Η εξέλιξη αυτή είχε σαν συνέπεια, οι Αχαιοί να φτάσουν σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχουν. Αρχικά στο 32΄με την σέντρα-σουτ του Γιούσηνα φεύγει λίγο έξω από την εστία του Κατσιμήτρου και εν συνεχεία στο 34΄ με το σουτ του Γιούση να μπλοκάρει με δυσκολία ο τερματοφύλακας των Κρητικών.

Η απάντηση από το συγκρότημα του Ηρακλείου ήρθε στο 39΄, με την κεφαλιά του Μανουσάκη, οποία ανί για τα δίχτυα του Κολοβούρη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του. Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, δεν άλλαξε κάτι στο σκορ, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς τέρματα.Στην επανάληψη ο Εργοτέλης ενέτεινε την πίεση του και στο 66΄ είχε μία ακόμα καλή ευκαιρία, για να κάνει το 1-0, η κεφαλιά όμως του Μανουσάκη έφυγε λίγο έξω από τα καρέ του Κολοβούρη.

Οτι δεν κατάφεραν στην φάση αυτή οι γηπεδούχοι, το πέτυχαν στο 71΄ με τον Μπουρσέλη, ο οποίος αφού πρώτα έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Παναχαϊκής κατάφερε με μία απίστευτη ντρίμπλα, να αποφύγει τον Αποστολόπουλο και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κολοβούρη για να κάνει το 1-0. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η Παναχαϊκή έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει στην φάση του 84΄, ο Γιούσης όμως με τακουνάκι δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κατσιμήτρου και να κάνει το 1-1, με συνέπεια το 1-0 να μείνει ως έχει μέχρι το τέλος του αγώνα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button