ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Μια ομάδα μια οικογένεια ο ΠΑΣ Λαμία! Οι επισκέψεις στο Καρπενήσι τα τραγούδια και οι ευχές (ΦΩΤΟ, ΒΙΝΤΕΟ)

Στην ομιλία του προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανέφερε: "Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.

Στην ομιλία του προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανέφερε: “Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία.

Το εξαιρετικό κλίμα που βλέπω σήμερα εδώ με γεμίζει με αισιοδοξία ότι την επόμενη χρονιά η πορεία μας θα είναι επιτυχημένη και θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.”

Μια ευχάριστη επίσκεψη δέχτηκαν στο Καρπενήσι το απόγευμα της Πέμπτης 28/7, παίκτες και τεχνικό τιμ του ΠΑΣ Λαμία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας στην ευρυτανική πρωτεύουσα.

Ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου Πανουργιάς Παπαιωάννου, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Ποντίκας και το μέλος του Δ.Σ του συλλόγου και αντιδήμαρχος Λαμιέων Δημήτρης Κυρίτσης βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της ομάδας προκειμένου να ευχηθούν στους παίκτες καλή αγωνιστική περίοδο.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων η διεύθυνση του ξενοδοχείου “MONTANA” διοργάνωσε μπάρμπεκιου ενώ είχε ετοιμαστεί και τούρτα η οποία ευχόταν στον ΠΑΣ Λαμία καλή ποδοσφαιρική σεζόν. Το κλίμα στον σύλλογο τρεις περίπου εβδομάδες πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος είναι εξαιρετικό. Αυτό αποτυπώνεται και από το βίντεο που παρουσιάζουμε όπου οι παίκτες διασκεδάζουν και τραγουδούν (δείτε βίντεο) στο πλαίσιο του δείπνου που είχε ετοιμαστεί.

Η δουλειά που γίνεται από τον Τζιανλούκα Φέστα και τους συνεργάτες του φαίνεται πως αποδίδει ήδη καρπούς με τους νέους αλλά και παλιούς παίκτες να αποτυπώνουν καλά δείγματα γραφής ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στην ομιλία του προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανέφερε: “Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους σας καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία. Το εξαιρετικό κλίμα που βλέπω σήμερα εδώ με γεμίζει με αισιοδοξία ότι την επόμενη χρονιά η πορεία μας θα είναι επιτυχημένη και θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το μέγιστο δυνατό προκειμένου να είστε απερίσπαστοι στο στόχο που βάζετε με τον προπονητή μέσα στο γήπεδο, όπως κάναμε όλα τα χρόνια που είμαστε στην ομάδα. Η Λαμία είναι μια οικογένεια, η οικογένεια μας και έτσι θέλω να την βλέπετε όλοι.

Η διοίκηση θα βρίσκεται δίπλα σας όπως και ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο προκειμένου να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά. Και πάλι εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους“, είπε μεταξύ άλλων ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου που συνομίλησε με όλους τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, έναν προς έναν αποτυπώνοντας την άρτια σχέση που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ομάδα.

Δείτε εικόνες που εξασφάλισε το lamianow.gr

 

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button