Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πάει για ένα ακόμη «μπαμ» ο Άρης!

Νέο μπαμ ο Άρης! Ο Θόδωρος Καρυπίδης κλείνει και τον δεύτερο επιθετικό! #slgr #arisfc #Καρυπίδης #transfernews #season2022_2023

Νέο μπαμ ο Άρης! Ο Θόδωρος Καρυπίδης κλείνει και τον δεύτερο επιθετικό!

Άρης: Στην τελική ευθεία για τον δεύτερο επιθετικό οι «κιτρινόμαυροι». Ο Σάντι Μίνα είναι μια… ανάσα από το να πει το «ναι» και να έρθει στη Θεσσαλονίκη!

Δεν «κόβει» ο Καρυπίδης. Και βάζει ακόμα πιο δύσκολα στον Χερμάν Μπούργος! Το Sportime αποκάλυψε οτι η υπόθεση Σάντι Μίνα, παρά τις πολλές δυσκολίες και τους ενδοιασμούς του Ισπανού φορ, δεν «κάηκε» ποτέ.

Σε χθεσινό ρεπορτάζ αποκάλυψε οτι ο ιδιοκτήτης του Άρη άνοιξε νέο κύκλο επαφών με τον επιθετικό της Θέλτα που έχει τεθεί εκτός ομάδας, ανεβάζοντας την προσφορά του.

Ο Μίνα πλέον αρχίζει, βλέποντας και το ρόστερ του Άρη, να το σκέφτεται σοβαρά και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν βρει κοινό σημείο επαφής και μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία οτι τελικά ο 27χρονος στράικερ θα απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έχει κατατεθεί και θα φορέσει τη φανέλα του Άρη!

Δεν αποκλείεται, η υπόθεση να τελειώσει (θετικά) τις προσεχείς μέρες και πριν το παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον γ’ γύρο του Europa Conference League!

Ο Καρυπίδης τις τελευταίες ώρες είναι σε συνεχή επικοινωνία με την πλευρά του Σάντι Μίνα, ο οποίος δείχνει ζεστός να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη!

Μια ακόμα «βόμβα» που ετοιμάζει να πυροδοτήσει ο Άρης την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, η οποία όπως τονίζουν κύκλοι της διοίκησης, δεν θα είναι η τελευταία! Όνομα θα είναι και το στόπερ που θέλει να κλείσει ο Καρυπίδης.

Kαι ακόμα οι φίλοι του Άρη δεν έχουν δει Ζερβινιό και Μανού Γκαρσία!

Το μόνο που περιμένει η ΠΑΕ, είναι η ανταπόκριση του κόσμου, ζητώντας να στηρίξει εμπράκτως τις… υπερβάσεις που έχει κάνει αυτό το καλοκαίρι!

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button