Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Επιμένουν οι Δανοί για ενδιαφέρον για τον Πιόνε Σίστο

Νέο δημοσίευμα στη Δανία εμπλέκει ξανά τον Άρη στην κούρσα διεκδίκησης του 28χρονου εξτρέμ Πιόνε Σίστο αναφέροντας ότι η ελληνική ομάδα έχει εκφράσει την πρόθεση αγοράς των δικαιωμάτων του. #stoiximan_slgr #arisfc #PioneSisto #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Νέο δημοσίευμα στη Δανία εμπλέκει ξανά τον Άρη στην κούρσα διεκδίκησης του 28χρονου εξτρέμ Πιόνε Σίστο αναφέροντας ότι η ελληνική ομάδα έχει εκφράσει την πρόθεση αγοράς των δικαιωμάτων του.

Αυτή τη στιγμή, ζήτημα αγοράς παίκτη και μάλιστα με κόστος περί του ενός εκατομμυρίου ευρώ δεν τίθεται για τον Άρη, ωστόσο, οι Δανοί εμπλέκουν εκ νέου τους «κίτρινους» σε σχετικό σενάριο. Όπως έκανε πριν από περίπου τρεις μήνες έτσι και τώρα η «tipsbladet» αναφέρει ότι… «η Μίντιλαντ θα δει αν μπορεί να παραχωρήσει τον Πιόνε Σίστο. Το τίμημα για τον 28χρονο είναι στο ένα εκατομμύριο ευρώ καθώς εκεί ήταν οι προσφορές των Μπεσικτάς, Μάλμε οι οποίες είχαν καταθέσει προσφορές στην αρχή της χρονιάς. Ενδιαφέρον έχει επίσης η Κόνιασπορ αλλά και ο Άρης από την Ελλάδα».

Στην αρχή της περασμένης σεζόν η Μάλμε είχε συμφωνία με τη Μιντιλαντ για την αγορά των δικαιωμάτων του παίκτη για ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ αλλά η εμπλοκή της Μπεσικτάς οδήγησε στο «ναυάγιο» του deal. Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, γι’ αυτόν τον λόγο η Μίντιλαντ θέλει να τον παραχωρήσει στη διάρκεια του φετινού καθώς γνωρίζει ότι τον ερχόμενο Γενάρη ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα συμφωνίας με άλλον σύλλογο και η ίδια δεν θα καρπωθεί το παραμικρό.

Φέτος, ο Σίστο αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια με πέντε γκολ και μία ασίστ. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος ανδρώθηκε στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Η Μίντιλαντ είχε εξασφαλίσει ένα ποσό της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ από την πώληση του παίκτη στη Θέλτα το καλοκαίρι του 2016 αλλά τον πήρε πίσω τον Σεπτέμβριο του 2020 καταβάλλοντας 2.5 εκατ. ευρώ.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button