ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Αναγνωστόπουλος!

Μια ακόμα μεταγραφή αλλά αυτή τη φορά εκ των έσω ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Λαμία. #slgr #lamiafc #Αναγνωστόπουλος #season2022_2023

Μια ακόμα μεταγραφή αλλά αυτή τη φορά εκ των έσω ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Λαμία.

Όπως κάθε χρόνο, οι κυανόλευκοι προώθησαν έναν ποδοσφαιριστή από την Κ-19 και φέτος αυτός θα είναι ο Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος!

Ο γεννημένο στις 16/5/2003 ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο, ξεκινάει την καριέρα του στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Ο 19χρονος μέσος, που διακρίνεται τα τελευταία χρόνια με την ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Λαμία, μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη και επίσημα από την ομάδα μας, ωστόσο από χθες συμπεριλήφθηκε κανονικά στο υπόλοιπο ρόστερ από το επίσημο site της Super League όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και στην φωτογραφία(με κλικ οδηγείστε στην σελίδα της Super League)

Πράγματι μιλάμε για έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με αρκετά περιθώρια βελτίωσης. Στην ομάδα τον πιστεύουν πολύ και για αυτό έσπευσαν να τον…¨δέσουν”.

Mάλιστα η τελευταία βραδιά της Λαμίας στο Καρπενήσι έκλεισε με την ευχάριστη είδηση της επιτυχίας του ποδοσφαιριστή της ομάδας Παναγιώτη Αναγνωστόπουλου στις Πανελλήνιες εξετάσεις καθώς εισήχθη στο τμήμα Παραγωγής και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Ξάνθης.

Ο Αναγνωστόπουλος διάλεξε και τον αριθμό στη φανέλα του και αυτός είναι το “88”!

πηγή: Lamiara.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button