Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φήμες για επιστροφή του Φουστέρ στον Ολυμπιακό!

Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νταβίντ Φουστέρ φέρονται να εξετάζουν στον Ολυμπιακό! #slgr #olympiacosfc #DavidFuster #season2022_2023

Το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νταβίντ Φουστέρ φέρονται να εξετάζουν στον Ολυμπιακό! #slgr #olympiacosfc #DavidFuster #season2022_2023

Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα είναι πιθανό να υπάρξουν τις επόμενες μέρες στον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση έχει αρκετά μέτωπα ανοικτά και προκύπτουν συνεχώς πληροφορίες από διαφορετικές χώρες σχετικά με το θέμα του προπονητή αλλά και τους παίκτες που είναι στην ομάδα ή εκείνους που απασχολούν τους «ερυθρόλευκους».

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», χθες υπήρξαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι πρωταθλητές Ελλάδας εξετάζουν το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Νταβίντ Φουστέρ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν έχει ξεχάσει την ομάδα με την οποία κατέκτησε τίτλους, ενώ μετά την ήττα με 4-0 από την Μακάμπι είχε σχολιάσει με μία πανοραμική φωτογραφία του κατάμεστου Καραϊσκάκη που ξεχωρίζει το σεντόνι του Champions League.

«Σήμερα είναι μια θλιβερή μέρα, αλλά ο Ολυμπιακός πάντα επιστρέφει. Θα επιστρέψουμε!», ήταν το σχόλιο του Ισπανού.

Οι φήμες, λοιπόν, ανέφεραν ότι ο Φουστέρ θα μπει στο τιμ του νέου προπονητή, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι Ισπανός και μένει να φανεί αν τελικά θα είναι ο Κορμπεράν ή κάποιος άλλος που θα ηγηθεί της ομάδας σε λίγες ημέρες.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button