Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Κούρσα» για τρεις ο αντί-Μαρτίνς στον Ολυμπιακό

Οι Κάρλος Κορμπεράν, Χάβι Καγιέχα και Σλάβεν Μπίλιτς είναι οι βασικοί υποψήφιοι ώστε να διαδεχθούν τον Πορτογάλο στον πάγκο του Ολυμπιακού. #slgr #olympiacosfc #προπονητές #season2022_2023

Οι Κάρλος Κορμπεράν, Χάβι Καγιέχα και Σλάβεν Μπίλιτς είναι οι βασικοί υποψήφιοι ώστε να διαδεχθούν τον Πορτογάλο στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Αντίστροφα μετρά η ώρα ώστε να ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο στο θέμα του προπονητή που θα διαδεχθεί τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο του Ολυμπιακού. Επί της ουσίας στο club «τρέχουν» για τις τελικές αποφάσεις και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι εκείνος που θα αποφασίσει οριστικά για τον νέο κόουτς των «ερυθρολεύκων».

Στο τραπέζι έχουν πέσει τρία ονόματα, των Κάρλος Κορμπεράν (39 ετών, μέχρι στις αρχές του μήνα στη Χάντερσφιλντ) και Χάβι Καγιέχα (44 ετών, μέχρι τον Απρίλιο του 2021 στην Αλαβές) από την Ισπανία και του Σλάβεν Μπίλιτς (53 ετών, μέχρι το 2000 στην Χάιντουκ) από την Κροατία και όλα δείχνουν πως ένας εξ’ αυτών θα γίνει ο καινούργιος τεχνικός των «ερυθρολεύκων».

Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως το τοπίο θα αποσαφηνιστεί άμεσα, ενώ εκ των τριών ο Κορμπεράν είναι ο πιο εφικτός/προσιτός.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button