Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Νέες αποδόσεις για πρωταθλητή: «Έρχεται» ο Παναθηναϊκός, ποιος θεωρείται γκραν φαβορί!

Τι ποσοστό δίνουν για τον ΠΑΣ Λαμία οι στοιχηματικές; #slgr #lamiafc #στοιχηματικές #αποδόσεις #season2022_2023

Οι ευρωπαϊκοί αποκλεισμοί Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, δημιούργησαν νέα δεδομένα και στις στοιχηματικές αποδόσεις για τον πρωταθλητή της νέας σεζόν στη Superleague.

Ο αποκλεισμός του Ολυμπιακού από τη συνέχεια του Champions League, με τον τρόπο μάλιστα που αυτός έγινε και τις καταιγιστικές εξελίξεις που επέφερε, σε συνδυασμό με εκείνον του ΠΑΟΚ από τη Λέφσκι, δημιουργεί νέα δεδομένα κι εντός συνόρων.

Οι Πειραιώτες, ως πρωταθλητές, προφανώς συνεχίζουν να προβάλουν ως το γκραν φαβορί για την κατάκτηση και του νέου πρωταθλήματος, ωστόσο από… πίσω τους, η κατάσταση έχει διαφοροποιηθεί.

Συγκεκριμένα οι Ερυθρόλευκοι συνεχίζουν να “παίζονται” αρκετά χαμηλά, παρά την οριακή άνοδο που έχει σημειώσει η απόδοση τους, η οποία κυμαίνεται πλέον στο 1,50 με 1,60.

Όσο για το δεύτερο φαβορί να κατακτήσει τον τίτλο της επόμενης σεζόν; Στις αρχές καλοκαιριού βρίσκαμε τον ΠΑΟΚ, κάτι λογικό, με δεδομένο ότι ήταν ο δευτεραθλητής της περασμένης χρονιάς και είχε το δεύτερο μεγαλύτερο μπάτζετ του πρωταθλήματος. Μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη ωστόσο, σε συνδυασμό προφανώς και με τις μεταγραφικές κινήσεις που γίνονται από τους βασικούς αντιπάλους του, ο Δικέφαλος του Βορρά υποχώρησε και είδε την ΑΕΚ να τον προσπερνάει.

Ή για να είμαστε πιο ακριβείς… ανέβηκε, αφού από το 6,00 περίπου που δινόταν, πλέον κυμαίνεται μεταξύ του 7,00 ή και του 9,00. Όσο δηλαδή δίνεται και ο Παναθηναϊκός, που για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια προσφέρεται σε μονοψήφια απόδοση για να κατακτήσει το πρωτάθλημα! Αυτό μάλιστα, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού οι Πράσινοι δίνονταν περί το 15,00 με 20,00, σε παρόμοιες αποδόσεις με τον Άρη.

Προφανώς ωστόσο οι σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες που έκανε το Τριφύλλι το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με το κλίμα που επικρατεί στους αντιπάλους του, έκαναν τους “μπουκ” να αναθεωρήσουν, εκτιμώντας ουσιαστικά πως είναι αυξημένες τις πιθανότητές του Παναθηναϊκού για να κόψει πρώτος το νήμα.

Η ΑΕΚ με τις σημαντικές μεταγραφές που έχει πραγματοποιήσει, αλλά φυσικά και τον παράγοντα “Opap Arena”, θεωρείται ίσως ο πιο βασικός αντίπαλος του Ολυμπιακού, με αποδόσεις περί το 7,00. Όσο για τον Άρη κυμαίνεται στο 16,00 με 20,00.

Πάρτε μία γεύση από τις αποδόσεις που υπάρχουν σήμερα σε Stoiximan και Novibet…

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button