Α΄ ΦθιώτιδαςΣτοίχημαΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πάμε Κουβά: Με τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής

Πρώτος Κουβάς για το 2024 και πάμε να δούμε τι έχουμε για το Σαββατοκύριακο.

Πρώτος Κουβάς για το 2024 και πάμε να δούμε τι έχουμε για το Σαββατοκύριακο.

Το πρωτάθλημα της Α΄Φθιώτιδας συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 6-7/1 με την 14η αγωνιστική. Σε δύο δόσεις θα διεξαχθεί η αγωνιστική αλλά ο Κουβάς μας θα είναι σε ένα άρθρο.

Πρώτος «Κουβάς» και πάμε να δούμε τι έχουμε:

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ – ΜΑΛΕΣΙΝΑ 08–> Η Μαλεσίνα αγωνίζεται στη Λάρυμνα με την τοπική Προοδευτική και θέλει να συνεχίσει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος ως μοναδική αήττητη. Δεν πιστεύουμε πως θα δυσκολευτεί καθώς οι δύο ομάδες έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους φέτος. Οπότε πάμε με το διπλό.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝ – ΚΑΛΥΒΙΑ–> Ωραίο ντέρμπι από δύο εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Ο γηπεδούχος Εθνικός σιγά σιγά ανεβαίνει και παίρνει σημαντικούς βαθμούς. Έχει το προβάδισμα, αλλά η Α.Ε Καλυβίων του Ηλία Μπακούμη είναι και φέτος υπολογίσιμος αντίπαλος. Οπότε θα ποντάρουμε στην ισοπαλία και στο goal-goal.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΣΤΥΛΙΣ–> Κόντρα στον Ολυμπιακό Λαμίας ο Α.Ο Στυλίδας θέλει να κάνει ποδαρικό με το δεξί, όμως οι γηπεδούχοι θα «πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους». Η λογική λέει διπλό, θα πάμε με τη νίκη της Στυλίδας αλλά θα επιλέξουμε και το goal-goal.

ΚΑΛΑΠΟΔΙ – ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ–> Το Καλαπόδι υποδέχεται τον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου ο οποίος ενισχύθηκε με τέσσερις μεταγραφές και θέλει να ξεκινήσει το 2024 με νίκη. Παρόλο αυτά ο Α.Ο.Κ έχει το προβάδισμα αλλά και το ρόστερ για να φτάσει στη νίκη. Με τον άσσο θα πάμε…

ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ–> Το δεύτερο ματς της αγωνιστικής που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον. Η Δάφνη έχει στόχο να παραμείνει κοντά στην κορυφή, ενώ από την άλλη ο Παρνασσός μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα. Θα στηρίξουμε το ποντάρισμά μας στους γηπεδούχους αλλά θα επιλέξουμε και το goal-goal.

ΑΤΑΛΑΝΤΗ – ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ–>Το ματς που διεξαχθεί την Κυριακή, είναι το Αταλάντη – Πελασγιακός. Αμφίρροπο ματς, οι δύο σύλλογοι απαρτίζονται κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές και στόχος τους είναι να τους εντάξουν στην νοοτροπία της Α΄Κατηγορίας. Έχει το προβάδισμα η Αταλάντη ως γηπεδούχος και πιο έμπειρη ομάδα οπότε θα πάμε με τον άσσο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button