Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ποια ομάδα Big5 θα «τσιμπήσει» τον Πάολο Φερνάντες

Όλες οι ελληνικές ομάδες μέσα από τα φιλικά κάνουν τις δοκιμές τους εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στις 20 Αυγούστου. #slgr #PaoloFernandes

Όλες οι ελληνικές ομάδες μέσα από τα φιλικά κάνουν τις δοκιμές τους εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στις 20 Αυγούστου.

Πολλές φορές μέσα από τις φιλικές αναμετρήσεις οι προπονητές βγάζουν συμπεράσματα ποιοι ενδεχομένως θα «κουβαλήσουν» την ομάδα τους.

Στο πρόσφατο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Βόλο ένας παίκτης τράβηξε όλα τα βλέμματα, ο Πάολο Φερνάντες. Ο Ισπανός αθλητής του ΝΠΣ Βόλου αναμένεται να γίνει το μεγάλο αστέρι της θεσσαλικής ομάδας. Την περασμένη σεζόν έκανε εξαιρετικά παιχνίδια και η λογική λέει πως φέτος θα είναι ακόμα καλύτερος.

Στην περίπτωσή του όμως υπάρχει ένα σημείο που θα χρειαστεί λεπτό χειρισμό. Το καλοκαίρι του 2023 ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Φερνάντες με τον Βόλο, κάτι που σημαίνει ότι από τον Ιανουάριο του ίδιου έτους μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει. Οπότε ο Αχιλλέας Μπέος κατά πάσα πιθανότητα θα επιχειρήσει να του ανανεώσει το συμβόλαιο προκειμένου να τον πουλήσει σε εξαιρετική τιμή. Κάτι αντίστοιχο έκανε πέρσι με την περίπτωση Δουβίκα.

Ο Πάολο Φερνάντες βρίσκεται σε καταπληκτική ποδοσφαιρική ηλικία και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ασχοληθούν όλοι οι «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος κι όχι μόνο. Η περίπτωση ας πούμε του Περέα, που μετακόμισε στη Στουτγάρδη για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας, μας προϊδεάζει πως και για τον Φερνάντες το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο εντός και εκτός συνόρων…

Πηγή: betcosmos.com

Διαβάστε επίσης

Back to top button