Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αμφίβολος ο Φιρμίνο

Ο τραυματισμός του Ρομπέρτο Φιρμίνο στο μάτι, κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου (15/9) αγώνα με την Τότεναμ, δεν ήταν τελικά τόσο σοβαρός, όμως καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου επιθετικού στο εναρκτήριο ματς της Λίβερπουλ στο φετινό Champions League.

Ο σέντερ φορ των «ρεντς» τραυματίστηκε μετά από μία σφοδρή σύγκρουση με τον Γιαν Βερτόνγκεν και η εικόνα του τραυματισμού δημιούργησε αρχικά μεγάλη ανησυχία στους ανθρώπους της αγγλικής ομάδας, ευτυχώς όμως το τραύμα αποδείχθηκε σχετικά επιπόλαιο.

«Είδαμε όλοι την εικόνα και ήμασταν τρομερά ανήσυχοι, όμως όλες αυτές οι ανησυχίες έφυγαν. Το αν θα είναι καλά αύριο, είναι κάτι που δεν το ξέρω αυτή τη στιγμή» δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, ενόψει του αυριανού ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν. «Προφανώς είμαστε σε στενή επαφή μαζί του και έχει ήδη βελτιωθεί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω αν θα είναι διαθέσιμος» πρόσθεσε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του ακόμη δύο επιθετικούς, τους Ντόμινικ Σολάνκε και Ντιβόκ Οριζί, που τραυματίστηκαν χθες Κυριακή (16/9), σε αγώνα της ομάδας νέων του συλλόγου.

Αν τελικά ο Φιρμίνο δεν μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι στους πρωταθλητές Γαλλίας, τη θέση του πιθανότατα θα πάρει ο Ντάνιελ Στάριτζ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button