Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι σκέψεις του Αλμέιδα για Νίκαια

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις στην ΑΕΚ και το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι αν θα μπει στην αποστολή ο Γκατσίνοβιτς, για ψυχολογικούς λόγους. #slgr #aekfc #MatiasAlmeyda #αντίπαλοιΠΑΣΛαμία #ionikosfc #SportsNews #season2022_2023

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις στην ΑΕΚ και το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι αν θα μπει στην αποστολή ο Γκατσίνοβιτς, για ψυχολογικούς λόγους.

Την τελευταία της προπόνηση ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ιωνικό στη Νίκαια, για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, θα πραγματοποιήσει σε λίγη ώρα η ΑΕΚ.

Στόχος της «Ένωσης» είναι έκτη εκτός έδρας νίκη τη φετινή σεζόν κόντρα σε μία ομάδα που δεν έχει κερδίσει ακόμα στην έδρα της, καθώς οι «κυανόλευκοι» έχουν πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Η ΑΕΚ, που παίζει νωρίτερα από τον Παναθηναϊκό που υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, θα επιδιώξει να μειώσει έστω προσωρινά τη διαφορά από την κορυφή και να περιμένει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι.

Η χθεσινή προπόνηση ενός της εκτός έδρας αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και το μόνο ερωτηματικό για τις αποφάσεις του Ματίας Αλμέιδα αφορά τον Γκατσίνοβιτς, ο οποίος πλέον προπονείται κανονικά, και ίσως να συμπεριληφθεί στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους.

Σε ό,τι αφορά το αρχικό σχήμα, ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται πως θα ακολουθήσει την ίδια τακτική και τα ίδια πρόσωπα με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αθανασιάδης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ρότα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί. Το δίδυμο στον άξονα θα αποτελέσουν οι Σιμάνσκι και Γιόνσον, με τον Πινέδα στο αριστερό άκρο και τον Άμραμπατ στο δεξί και το γνωστό δίδυμο Αραούχο-Λιβάι Γκαρσία στην επίθεση.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button