Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Το πρώτο… σινιάλο στον Αμρ Ουάρντα

Το όνομα του (free agent) Αμρ Ουάρντα, επανέρχεται στην - καλοκαιρινή - ατζέντα του Άρη. #stoiximan_slgr #arisfc #AmrWarda #transfernews #SportsNews #season2023_2024

Το SDNA έχει το παρασκηνιακό ρεπορτάζ για το νέο κανάλι που άνοιξαν οι «κίτρινοι» με τον 29χρονο (ελεύθερο) μεσοεπιθετικό.

Το όνομα του (free agent) Αμρ Ουάρντα, επανέρχεται στην – καλοκαιρινή – ατζέντα του Άρη.

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός απασχόλησε πολλάκις τους «κίτρινους» σε παλαιότερες μεταγραφικές περιόδους, χωρίς ωστόσο οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία.

Εσχάτως και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του SDNA, ο Άρης έκανε…σινιάλο στον «Χαμπίμπι» και εξέφρασε σε προφορικό επίπεδο (επί του παρόντος) το ενδιαφέρον να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να εξετάσουν την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας.

Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει δηλώσει δημοσίως στο παρελθόν πως γουστάρει τον Ουάρντα κι ενώ διαχρονικά διατηρεί σε μεγάλη εκτίμηση τον 29χρονο ποδοσφαιριστή που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Λεμεσού και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου κλαμπ.

Σημειωτέων πως ο Ουάρντα αγωνίστηκε την σεζόν 2022-23 σε Ανόρθωση και Απόλλωνα Λεμεσού γράφοντας συνολικά στο κοντέρ 32 παιχνίδια, 5 γκολ και 7 ασίστ.

πηγή: SDΝΑ

Διαβάστε επίσης

Back to top button