Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: «Κρεμάει τα παπούτσια του» και αναλαμβάνει γενικός αρχηγός ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Έτοιμος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος αναμένεται να «κρεμάσει τα παπούτσια του» και να αναλάβει καθήκοντα γενικού αρχηγού στον Ολυμπιακό. #slgr #olympiacosfc #ΑβραάμΠαπαδόπουλος #season2022_2023

Έτοιμος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος αναμένεται να «κρεμάσει τα παπούτσια του» και να αναλάβει καθήκοντα γενικού αρχηγού στον Ολυμπιακό.

Πολλές θα είναι οι αλλαγές στον Ολυμπιακό όπως φαίνεται, καθώς εκτός από το γεγονός πως ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν και νέο γενικό αρχηγό.

Συγκεκριμένα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος είναι ο αρχηγός της ομάδας, θα «κρεμάσει τα παπούτσια του» και θα αναλάβει χρέη γενικού αρχηγού, έχοντας μέχρι σήμερα 212 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό έξι γκολ και δύο ασίστ.

Έτσι, ο 37χρονος στόπερ αναμένεται είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ της διοίκησης του Ολυμπιακού και της υπόλοιπης ομάδας, καθώς είναι ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται πολύ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button