Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στο πρόγραμμα όλοι εκτός από Ιωαννίδη, Βέρμπιτς

Eυχάριστα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, καθώς γυμνάστηκαν δίχως προβλήματα μετά την ίωσή τους οι Παλάσιος, Αϊτόρ, Χουάνκαρ, ενώ εντάχθηκε στο προπονητικό πρόγραμμα και ο Αντρατζ Σπόραρ. #slgr #panathinaikosfc #προπόνηση #προετοιμασία #season2022_2023

Eυχάριστα νέα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, καθώς γυμνάστηκαν δίχως προβλήματα μετά την ίωσή τους οι Παλάσιος, Αϊτόρ, Χουάνκαρ, ενώ εντάχθηκε στο προπονητικό πρόγραμμα και ο Αντρατζ Σπόραρ.

Μόλις τρεις μέρες πριν από το πρώτο ματς εναντίον της Σλάβια Πράγας… γέλασε το χειλάκι του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό, καθώς οι Παλάσιος, Αϊτόρ, Χουάνκαρ που είχαν προσβληθεί από ίωση γυμνάστηκαν δίχως προβλήματα, ενώ στο προπονητικό πρόγραμμα εντάχθηκε και ο νεοαποκτηθείς Αντρατζ Σπόραρ, ο οποίος χθες είχε γυμναστεί ελαφρά.

Οι τρεις «παλιοί» έχουν απουσιάσει από αρκετές προπονήσεις και παρότι είναι δεδομένο ότι θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για την Πράγα, είναι αμφίβολο αν θα αποτελέσουν μέλη της αρχικής ενδεκάδας του Τριφυλλιού στο ματς με τη Σλάβια το βράδυ της Πέμπτης (20.00 – CosmoteSports).

O Iωαννίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα και αύριο (Τρίτη, 2/8) αναμένεται να μπει στο καθιερωμένο πρόγραμμα, ενώ ο Βέρμπιτς ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας.

πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button