Α΄ ΦθιώτιδαςΜεταγραφέςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Στην Α.Ε Ερμιονίδας ο Γιάννης Αντωνίου!

Από τη Δάφνη Λιβανατών και την Α΄Φθιώτιδας... στην Γ΄Εθνική με τη φανέλα της Ερμιονίδας, ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής Γιάννης Αντωνίου.

Από τη Δάφνη Λιβανατών και την Α΄Φθιώτιδας… στην Γ΄Εθνική με τη φανέλα της Ερμιονίδας, ο Λαμιώτης ποδοσφαιριστής Γιάννης Αντωνίου.

H ανακοίνωση:

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Αντωνίου.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1994 και έχει αγωνιστεί σε συλλόγους της Super League, της Football League (πρώην Β’ Εθνική) και της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο Γιάννης Αντωνίου την περίοδο 2012-13 φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στη Δ’ Εθνική κατηγορία. Με την ομάδα της Φθιώτιδας έπαιξε τρία χρόνια, πετυχαίνοντας ανόδους στη Γ’ Εθνική κατηγορία και στη Football League.

Ακολούθως, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός έπαιξε σε Ζάκυνθο (2016, Football League), Ηρακλή (2016, Super League), ΑΟ Θήβας (2017, Γ’ Εθνική), Αστέρα Ιτέας (2017-18, Γ’ Εθνική), Αμβρυσσέα Διστόμου (2018-19, Γ’ Εθνική), ΑΠΟ Αταλάντης (2019-20, Γ’ Εθνική), Φωκικό (2020-21, Γ’ Εθνικής), Αιολικό (2021-22, Γ’ Εθνική) και Δάφνη Λιβανάτων (2021-22, A’ κατηγορία Φθιώτιδας)…

Ο Γιάννης Αντωνίου στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕ Ερμιονίδας υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr»:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους ανθρώπους της ομάδας, τη διοίκηση και τον προπονητή, που με εμπιστεύτηκαν και με επέλεξαν να έρθω στην ΑΕ Ερμιονίδας.

Όλοι μου έχουν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον σύλλογο. Ξέρω πως είναι μία οργανωμένη ομάδα, στην οποία κάθε παίκτης βρίσκει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να αγωνιστεί. Μ’ αρέσει η φιλοσοφία που έχει ο νέος μου σύλλογος για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα. Στο πλαίσιο αυτό, ξέρω ότι παίρνει πάντα καλούς προπονητές, που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο.

Από την άλλη, θέλω και εγώ να κάνω μια επανεκκίνηση στην καριέρα μου. Νομίζω ότι η ΑΕ Ερμιονίδας μου προσφέρει όλα αυτά που χρειάζονται… Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και μέσα από αυτό να προσφέρω και στον εαυτό μου. Θα δώσω τα πάντα μέσα στο γήπεδο για την ΑΕ Ερμιονίδας. Να γνωρίζουν οι φίλοι της ομάδας ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, ώστε να βοηθήσω τα μέγιστα τον σύλλογό μου.

Το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας θα είναι απαιτητικό και πιο δυνατό, θα έλεγα πως θα θυμίσει παλιές καλές εποχές. Θα προετοιμαστούμε με τον καλύτερο τρόπο. Με σεβασμό στους αντιπάλους μας θα έχουμε στο νου μας ότι για να παρουσιαστεί μια ομάδα ανταγωνιστική, πετυχαίνοντας αρχικά τη σωτηρία της, θα πρέπει να δουλεύει σε συνθήκες πρωταθλητισμού».

Γιάννη Αντωνίου σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!

Διαβάστε επίσης

Back to top button