ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Προς όφελός του η διακοπή!

Η διακοπή μπορεί να ωφελήσει τον ΠΑΣ Λαμία εν όψει των πλέι άουτ. #slgr #lamiafc #playouts #slginterwetten #season2021_2022

Η διακοπή μπορεί να ωφελήσει τη Λαμία εν όψει των πλέι άουτ.

Τελείωσε την κανονική διάρκεια της Super League 1 χειρότερα από κάθε άλλη ομάδα η Λαμία. Από τη στιγμή που τη «χτύπησε» ο κορονοϊός, κατέρρευσε.

Μέτρησε επτά διαδοχικές ήττες και σε αυτό το χρονικό διάστημα είχε 2-13 γκολ. Οι αριθμοί αυτοί αρκούν για να καταλάβει κανείς το μέγεθος του προβλήματος. Η εικόνα ήταν αντίστοιχα κακή σχεδόν σε κάθε αγώνα.

Κάπως έτσι προέκυψε και η αλλαγή προπονητή. Ο Μιχάλης Γρηγορίου παραιτήθηκε και τον διαδέχτηκε ο Τζανλούκα Φέστα. Το ντεμπούτο του ήταν αρκετά δύσκολο. Αντίπαλος ο ΠΑΟΚ έστω και εάν έκανε rotation. Η Λαμία άργησε να βγάλει αντίδραση και σε αυτό τον αγώνα, δείγμα του ότι δεν ήταν απλά θέμα προπονητή ή αλλαγής ψυχολογίας.

Χρειαζόταν πολλά παραπάνω. Η διακοπή για εκείνη ενδεχομένως να είναι και βάλσαμο. Φαινόταν πως δεν υπήρχε η φρεσκάδα στους ποδοσφαιριστές της. Πολλοί έδειχναν σε κακή κατάσταση. Θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ανάσες και φυσικά να αφομοιώσουν όσα θέλει ο νέος τους προπονητής.

Εκτός αυτού υπάρχουν παίκτες που προέρχονται από τραυματισμό και οι επιπλέον μέρες θα τους δώσουν τη δυνατότητα να αποθεραπευτούν πλήρως και να βρίσκονται στο 100% εν όψει των πλέι άουτ.

Εκεί θα πρέπει να βγει αντίδραση προκειμένου να αποφευχθούν οι περιπέτειες. Η Λαμία βρίσκεται στο -5 από τη από τον Ατρόμητο και θα χρειαστεί να κάνει μία υπέρβαση για να μη βρεθεί στην τελευταία δυάδα. Το μόνο θετικό για εκείνη είναι ότι έχει εντός τους Περιστεριώτες την τελευταία αγωνιστική. Έως τότε, βέβαια, οι απόψεις διίστανται για το κατά πόσο το πρόγραμμά της είναι καλό ή όχι.

Ανεξάρτητα από την κλήρωση, όμως, και τη βολική για εκείνη διακοπή, το θέμα θα είναι να ξαναβρούν οι Φθιώτες τα πατήματά τους και να θυμίσουν την ομάδα που στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν σφιχτή, έχανε δύσκολα και έπαιρνε αποτελέσματα.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button