Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στηρίζει Πελεγκρίνι η Γουέστ Χαμ

Τα «Σφυριά» βιώνουν αγωνιστική κρίση, ωστόσο η μηδαμινή συγκομιδή δεν δείχνει να είναι ικανή να τελειώσει πρόωρα την συνεργασία του λονδρέζικου συλλόγου με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Άλλες φιλοδοξίες είχε η Γουέστ Χαμ στο ξεκίνημα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ, άλλες της εμφανίστηκαν! Οι Λονδρέζοι μπορεί να σπατάλησαν ένα… καράβι χρήματα ανεβάζοντας κατακόρυφα το αγωνιστικό τους επίπεδο με ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, όμως το χορτάρι δείχνουν κάτω του μετρίου, εκκινώντας την κούρσα μετά από τέσσερις αγωνιστικές στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς βαθμό.

Οι κακές εμφανίσεις με αποκορύφωμα την τελευταία χρονικά την νίκη της Γουλβς μέσα στο Λονδίνο έχουν επιφέρει τις πρώτες μουρμούρες γύρω από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, με τον Χιλιανό να προσπαθεί μάταια ως ώρας να γυρίσει το κουμπί και να αλλάξει την κάκιστη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του. Η διακοπή της Πρέμιερ Λιγκ, λόγω εθνικών ομάδων έρχεται ως ευεργετική για τα «Σφυριά» προκειμένου να ανασυνταχθούν και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις έχοντας με σειρά Έβερτον (εκτός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εντός) και Τσέλσι (εντός).

Οι πηγές στο Νησί αναφέρουν πως στην διοίκηση της λονδρέζικης ομάδας δεν μπαίνει καν θέμα προπονητή, στηρίζοντας μέχρι κεραίας τον Χιλιανό περιμένοντας από τον ίδιον να αλλάξει την μοίρα και να φέρει τον σύλλογο στον δρόμο των επιτυχιών, σε μια χρονιά που η οικονομική υπέρβαση γεννά προσδοκίες για κάτι καλό μπαίνοντας – γιατί όχι – σφήνα στους θεωρητικά μεγάλους του πρωταθλήματος. Προέχει όμως ο Χιλιανός και οι παίκτες του να γυρίσουν το… κουμπί!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button