ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το ΚΤΕΟ Καραφέρης δίπλα στον ΠΑΣ Λαμία!

Για ακόμη μία χρόνια η εταιρεία ΚΤΕΟ Καραφέρης βρίσκεται δίπλα στον ΠΑΣ Λαμία.

Για ακόμη μία χρόνια η εταιρεία ΚΤΕΟ Καραφέρης βρίσκεται δίπλα στον ΠΑΣ Λαμία.

Η ανακοίνωση:

Για μια ακόμη χρονιά η εταιρεία ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ Ε.Π.Ε. – ΚΤΕΟΚΑΡ βρίσκεται κοντά στην ομάδα μας, χορηγός και υποστηρικτής και της φετινής προσπάθειας!

Η ΠΑΕ Λαμία ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της εταιρείας για την άψογη φιλοξενία με το χαμόγελο πάντα ζωγραφισμένο στα χείλη τους καθώς για την πολύχρονη παρουσία τους δίπλα στην ομάδα μας και εύχεται να τους έχει “συμπαίκτες” για πολλά ακόμη χρόνια!

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Ο τεχνικός έλεγχος οχημάτων στην Ελλάδα από ιδιωτικά ΚΤΕΟ θεσμοθετήθηκε τον Νοέμβριο του 2001 με τον νόμο 2963

Η Εταιρεία μας ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ Ε.Π.Ε. – ΚΤΕΟΚΑΡ,  Ιδρύθηκε στις 17/10/2002.

Στις 12/3/2003, χορηγήθηκε στην εταιρία η 1η άδεια ίδρυσης ιδιωτικού ΚΤΕΟ στην Επαρχία από το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Στις 21/7/2004, χορηγείται από το Ε.ΣΥ.Δ. διαπίστευση σύμφωνα με της απαιτήσεις του προτύπου ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17020 με την οποία η εταιρεία μπορεί να διενεργεί ελέγχους οχημάτων ως Φορέας τύπου Α, με αριθμό πιστοποιητικού 161, ενώ παράλληλα  χορηγείται από το Υπουργείο Μεταφορών, η άδεια λειτουργίας με αριθμό 102.

Έτσι δημιουργήθηκε το πρώτο Ιδιωτικό ΚΤΕΟ στον  Νομό Φθιώτιδας που βρίσκεται στο 3ο χλμ Λαμίας – Αθηνών στην πόλη της Λαμίας, σε ιδιόκτητο χώρο, 5, 215 τ.μ. στην έξοδο της πόλης, παραπλεύρως του οδικού άξονα ΝΕΟ Λαμίας-Αθήνας, σημείο εύκολο στην  πρόσβαση, τόσο από το κέντρο της πόλης όσο και από τις γύρω περιοχές.

Oι κτιριακές εγκαταστάσεις του Ι.Κ.Τ.Ε.Ο. πληρούν όλες τις προδιαγραφές προκειμένου η προσέλευση των πολιτών αλλά και η εξυπηρέτηση αυτών να είναι άψογα οργανωμένη και λειτουργική. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ιδιαίτερη μέριμνα στις εγκαταστάσεις, έχει δοθεί για την άνετη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ ΚΑΡΑΦΕΡΗΣ Ε.Π.Ε.-ΚΤΕΟΚΑΡ μπορεί να πραγματοποιεί ελέγχους σε επιβατικά οχήματα Ι.Χ. έως 8 θέσεις, φορτηγά Ι.Χ.-Δ.Χ. έως 3,5t μικτό βάρος, ταξί, εκπαιδευτικά οχήματα, ασθενοφόρα, και να εκδίδει Κάρτες Ελέγχου Καυσαερίων ανεξάρτητα από τον τεχνικό έλεγχο του οχήματος.

Δέσμευση της εταιρείας είναι να παρέχει με ακεραιότητα, με αμεροληψία και αξιοπιστία υπηρεσίες Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων βασισμένες σε υψηλά ποιοτικά πρότυπα, άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό, υποδειγματική εξυπηρέτηση, πολιτισμένο περιβάλλον με σεβασμό στην ασφάλεια και στον χρόνο του πολίτη.”

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης

Back to top button