Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλει Σαράνοφ ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία, Μπόγιαν Σαράνοφ φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία, Μπόγιαν Σαράνοφ φέρεται να εξετάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Για ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ “καίγεται” ο ΠΑΣ Γιάννενα, με τον Μπόγιαν Σαράνοφ να είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αρέσει και εξετάζεται από τους Ηπειρώτες.

Η περσινή σεζόν του Μπόγιαν Σαράνοφ με τη φανέλα της Λαμίας ήταν εξαιρετική με αποτέλεσμα να ανεβάσει και το κασέ του Σέρβου κίπερ. Αυτός ήταν ένας και από τους λόγους που δεν συνεχίστηκε η συνεργασία με την ομάδα μας.

Αρκετές ομάδες, μεταξύ των οποίων ο Άρης και ο Ολυμπιακός είχαν στο στόχαστρό τους τον Σέρβο ωστόσο μέχρι σήμερα καμία δεν κατάφερε να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τον ίδιο να παραμένει free agent.

Η περίπτωση του ενδιαφέρει τον ΠΑΣ Γιάννενα , αλλά το κασέ του είναι κάπως… αλμυρό για τα δεδομένα της Σούπερ Λιγκ 2, αν και οι άνθρωποι του ΠΑΣ είναι αποφασισμένοι να κάνουν κάποιες… υπερβάσεις για να επιστρέψουν στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πάντως στο στόχαστρο των Ηπειρωτών βρίσκεται και ο Δημήτρης Κυριακίδης, ο οποίος έπαιξε στα μεταγραφικά και της Λαμίας, με τους Γιαννιώτες να είναι αποφασισμένοι να κινηθούν για μία από τις δύο αυτές περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button