ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παρέλαβε το διαρκείας του ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών

Ο Μητροπολίτης Συμεών παρέλαβε το εισιτήριο διάρκειας του ΠΑΣ Λαμία για τη νέα σεζόν.

Ο Μητροπολίτης Συμεών παρέλαβε το εισιτήριο διάρκειας του ΠΑΣ Λαμία για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022 ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Γεώργιος Ποντίκας επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών στο γραφείο του, στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας μεταφέροντας τις ευχαριστίες όλων των μελών της ομάδας για την για την ευλογία του, την έμπρακτη στήριξή του και τις ευχές του.

Ο κ. Ποντίκας, όπως και την προηγούμενη σεζόν, έτσι και φέτος επέδωσε στον Σεβασμιώτατο το εισιτήριο διαρκείας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο επισημαίνοντας ότι η κάθε επίσκεψη του στο γήπεδο είναι εκτός από ευλογία για την ομάδα και ιδιαίτερα ενισχυτική για τους παίκτες και για όλους τους φιλάθλους.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Συμεών από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Ποντίκα και δεσμεύθηκε ότι όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, όταν το πρόγραμμα του το επιτρέπει, θα χαίρεται να παρακολουθεί, να χειροκροτεί και να ευλογεί την ομάδα της Λαμίας στο γήπεδο, είτε σε φιλικό είτε σε επίσημο αγώνα.

Για μία φορά ακόμη ο Σεβασμιώτατος δήλωσε ότι «όλοι μας πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας, την ομάδα της Λαμίας, όλοι μας είμαστε και θα είμαστε «ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ».

Διαβάστε επίσης

Back to top button