FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ένας «Σπαρτιάτης» για τη Λαμία!(pics+vid)

Δείτε το «who is who» του Νίκου Αναστασόπουλου που γράφεται πως είναι στο στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία.

Πριν από λίγα λεπτά, γράφτηκε σε δημοσίευμα πως ο ΠΑΣ Λαμία έχει στο στόχαστρό του τον Νίκο Αναστασόπουλο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος πρόσφατα από την ομάδα της Λάρισας.

Πάμε να δούμε το βιογραφικό του 24χρονου αμυντικού χαφ:

Όπως μπορείτε να δείτε και στη φώτο πιο πάνω, ο Αναστασόπουλος είναι γεννημένος την 1 Φεβρουαρίου του 1993, στην Σπάρτη και ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης.

Η θέση η οποία αγωνίζεται είναι κυρίως αμυντικός χαφ, μπροστά από τους αμυντικούς, όμως μπορεί αρκετά εύκολα να παίξει και ως «8αρι».

Στην πρώτη ομάδα του Αστέρα δεν αγωνίστηκε ποτέ, καθώς το 2013 έφυγε δανεικός για τη Νίκη Βόλου, όπου και αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια.

Το 2014 πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος στην Παναχαϊκή, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και παίρνοντας φανέλα βασικού στο «σπίτι» του.

Έπαιξε σε 24 παιχνίδια σε όλα βασικός και πέτυχε και μάλιστα και ένα γκολ.

Το 2015, πήγε στη Λάρισα του Αλέξη Κούγια και σύντομα έγινε και εκεί βασικός και αναντικατάστατος.

Αγωνίστηκε σε 42 παιχνίδι βάζοντας και 2 γκολ. Έφυγε πριν από λίγες ημέρες καθώς ξέσπασε μια κόντρα με την διοίκηση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-1.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ισχυρίζεται πως ο Αναστασόπουλος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, ενώ ο ίδιος τονίζει πως δεν έκανε τίποτα από αυτά που του προσάπτουν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button