Τοπικές Ειδήσεις

Καταγγελία από τον Εμπορικό Σύλλογο Σπερχειάδας!

Διαβάστε την ανακοίνωση-καταγγελία του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας, για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα χθες Τετάρτη 3/8.

Διαβάστε την ανακοίνωση-καταγγελία του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Σπερχειάδας, για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα χθες Τετάρτη 3/8.

Η καταγγελία:

Την Τετάρτη 3/8 συνέβη ένα περιστατικό σε επαγγελματία μέλος του Συλλόγου μας που δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο ή αναπάντητο.

Ο συνάδελφος σήμερα το πρωί ’’δέχτηκε’’ την επίσκεψη εκπροσώπου του ΔΕΔΔΗΕ με σκοπό τη διακοπή της σύνδεσης λόγω απλήρωτου λογαριασμού. Ο ‘’κύριος’’ που η συμπεριφορά του ήταν απαράδεκτη δεν πτοήθηκε όταν ο συνάδελφος του είπε ότι ο λογαριασμός είναι πληρωμένος και του έδειξε την απόδειξη πληρωμής και τελικά έκοψε το ρεύμα του καταστήματος παρά τις εύλογες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες .

Ο ΔΕΔΔΗΕ , προς τιμήν του, διέταξε την άμεση επανασύνδεση της σύνδεσης κάτι που έγινε μετά από 40 λεπτά.

Σε αυτή την δύσκολη συγκυρία που το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων έχει εκτοξευτεί λόγω της υπερβολικής και άδικης αύξησης του ενεργειακού κόστους, εκτός όλων των άλλων , έρχεται να προστεθεί στις τόσες αγωνίες που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες – αυτοαπασχολούμενοι καθημερινά και ο φόβος της διακοπής ρεύματος .

Εμείς ως ΕΜΠΟΡΙΚΌΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΌΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ ΣΠΕΡΧΕΙΆΔΑΣ δηλώνουμε ότι τέτοιες συμπεριφορές ,σαν αυτήν ,Δεν είναι σε καμία περίπτωση ανεκτές. Δεν θα μένουν αναπάντητες και θέλουμε να γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι μέλη ότι θα είμαστε στο πλευρό τους αν και όποτε μας χρειαστούν.

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΎ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΎ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΣΠΕΡΧΕΙΆΔΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button