Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο Ηρακλής δεν γίνεται δούρειος ίππος για τις πονηρές πολιτικές φιλοδοξίες του κάθε τυχάρπαστου»

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής στέκεται στην ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή, Νικόλαου Μουλατζούδη, η οποία όπως αναφέρει εκμεταλλεύτηκε με δόλιο τρόπο την ιστορία του Συλλόγου. #slgr2 #iraklisfc #season2022_2023

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής στέκεται στην ανάρτηση του υποψήφιου βουλευτή, Νικόλαου Μουλατζούδη, η οποία όπως αναφέρει εκμεταλλεύτηκε με δόλιο τρόπο την ιστορία του Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανόλευκων» αναφέρει:

«Σε ιστοσελίδα πολιτικού κόμματος Έλληνες υπήρξε ανάρτηση υποψήφιου βουλευτή Μουλατζούδη Νικόλαο(έτσι υπογράφει την ανάρτηση του) που θέλησε να εκμεταλλευτεί το όνομα και την ιστορία του Συλλόγου με δόλιο τρόπο.

Ο συγκεκριμένος εκμεταλλεύτηκε την ημέρα της πρώτης προπόνησης της ομάδας του Ηρακλή, όπου οι πόρτες ήταν ανοιχτές για τον κόσμο. Φωτογραφηθηκε με μέλη της διοίκησης και με την ανάρτηση του κάνει λόγο ότι υπήρξε επίσημη πρόσκληση από την ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ Ηρακλής ουδέποτε προσκάλεσε τον συγκεκριμένο αγνοεί την ύπαρξη του και δεν γνωρίζει την πολιτική του ιδιότητα και ως «ποντικός» επιδίωξε κομματικά να καπηλευτεί τον Ηρακλή.

Τέτοιες κινήσεις δεν θα μείνουν χωρίς συνέπειες και θα βρουν αντιμέτωπους την ΠΑΕ και τα μέλη της με κάθε ένδικο μέσο. Ο Ηρακλής δεν πολιτικοποιείται και πολύ περισσότερο δεν γίνεται δούρειος ίππος για τις πονηρές πολιτικές φιλοδοξίες του κάθε τυχάρπαστου».

Διαβάστε επίσης

Back to top button