Άλλα αθλήματαΑφιερώματα

Γνωρίστε τον Α.Ν.Ο Πρωτέας Λαμίας!(pics)

Το LamiaSports βρέθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας και σας παρουσιάζει την ομάδα:

Δεκατρία χρόνια ζωής μετρά ο Α.Ν.Ο Πρωτέας Λαμίας, έχοντας στο ενεργητικό του αρκετές μεγάλες επιτυχίες και παρουσίες σε Πανελλήνια πρωταθλήματα και διασυλλογικά τουρνουά.

Αυτή την στιγμή ο Πρωτέας έχει τρία τμήματα, τα οποία χωρίζονται στα εξής:

  • Τμήματα Ενηλίκων–> προπονήτρια Αμαλία Καρατζίκου
  • Τμήματα Εκμάθησης–> προπονήτρια Αμαλία Καρατζίκου
  • Τμήματα Προαγωνιστικής ομάδας–> προπονητές Χατζηγεωργίου Γεωργία & Χαντζηπαυλίδης Αλέξανδρος
  • Τμήματα Αγωνιστικής ομάδας–> προπονητής Μελισουργός Παναγιώτης

Το LamiaSports, βρέθηκε στην πισίνα μαζί με τους προπονητές του συλλόγου και συνομίλησε με τον coach της αγωνιστικής ομάδας, κ. Μελισουργό.

Ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του Πρωτέα, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του στην ιστορία του συλλόγου, ευχαρίστησε τον Δήμο και την δημοτική αρχή για την άψογη λειτουργία του κολυμβητηρίου, ενώ σημείωσε και την χαρά και προσμονή που επικρατεί στην ομάδα για την κατασκευή της 50άρας πισίνας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Μελισουργός δήλωσε τα εξής:

«Ο σύλλογος μας από την ίδρυσή του στοχεύει στη σωστή εκμάθηση της κολύμβησης και σιγά σιγά μέσα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον στο δημοτικό μας κολυμβητήριο, την ανάδειξη αθλητών που θα στελεχώσουν την Εθνική μας ομάδα.

Πραγματικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την δημοτική μας αρχή για την άψογη λειτουργία του κολυμβητηρίου που μας δίνει την δυνατότητα να δουλεύουμε χωρίς άγχος για την λειτουργία του. Επίσης, με μεγάλη μας χαρά δεχθήκαμε την είδηση της κατασκευής 50αρας πισίνας, που θα ανοίξει νέους δρόμους στην κολύμβηση της Λαμίας».

Τέλος, το μήνυμα από όλη την ομάδα του Πρωτέα Λαμίας είναι το εξής:

«Καλούμε τους δημότες μας που θέλουν να μάθουν σωστή κολύμβηση να εμπιστευτούνε τους έμπειρους προπονητές μας και να έρθουν να γνωρίσουν από κοντά τον σύλλογό μας».

Δείτε τώρα μία προπόνηση του Πρωτέα, μέσα από τον φωτογραφικό φακό του LamiaSports και πάρτε μία ιδέα για το πόσο άψογα λειτουργεί η ομάδα:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button