Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Μουρίνιο την… είπε στον Κασάνο: «Δεν έχει κατακτήσει τίποτα, να θυμηθεί τι του έκανε ο Λιβάγια»

Ο Αντόνιο Κασάνο στράφηκε εναντίον του Ζοσέ Μουρίνιο και ο Πορτογάλος τεχνικός του την... είπε θυμίζοντάς του και έναν καυγά με τον Μάρκο Λιβάγια!

Ο Αντόνιο Κασάνο στράφηκε εναντίον του Ζοσέ Μουρίνιο και ο Πορτογάλος τεχνικός του την… είπε θυμίζοντάς του και έναν καυγά με τον Μάρκο Λιβάγια!

«Μπορεί να επιστρέψει στην Ρεάλ αν δεν συνεχίσει ο Αντσελότι, όμως εάν η Ρέαλ θέλει έναν προπονητή, δεν θα φωνάξουν τον Μουρίνιο για να αναλάβει αυτό το σχέδιο. Ο Μουρίνιο δεν δίνει δεκάρα για το ποδόσφαιρο. Δεν του αρέσει να δουλεύει, δεν ξέρει πώς να επικοινωνήσει ή να μιλήσει, ας μην κοροϊδευόμαστε από την ιστορία του.

Δεν ξέρω πώς πετυχαίνει αυτά τα αποτελέσματα, επειδή είναι απλά κινηματογράφος. Κοιτάξτε τον Σάρι, παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο. Ο Μουρίνιο είναι μηδέν. Είναι σπουδαίος στην επικοινωνία όμως ως προπονητής, για εκείνον είναι το ίδιο να βρίσκεται στην Ρεάλ ή στην Σαν Μαρτινέζε» είπε ο παλαίμαχος Ιταλός άσος σχολιάζοντας τις φήμες που θέλουν τη Ρεάλ να εξετάζει την επιστροφή του Μουρίνιο στον πάγκο της.

Ο Πορτογάλος προπονητής, βέβαια, δεν θα άφηνε το… κράξιμο αναπάντητο. Ίσα ίσα… Την… είπε και αυτός στον Κασάνο και, μάλιστα, του θύμισε και ένα «χοντρό» επεισόδιο που είχε ο Ιταλός με τον Λιβάγια.

«Καθένας μπορεί να ασκεί κριτική και να σκέφτεται όπως θέλει. Ενώ ο Κασάνο κάνει πλάκα, άλλοι δουλεύουν σοβαρά. Ο Κασάνο έπαιξε στη Ρόμα, στην Ίντερ, στη Ρεάλ: στη Ρεάλ τον θυμούνται μόνο για το μπουφάν του, στη Ρόμα κέρδισε ένα Σούπερ Καπ χωρίς να παίξει, στην Ίντερ δεν πήρε ούτε το κύπελλο Λομβαρδίας. Αυτός έχει πρόβλημα μαζί μου, όχι εγώ με αυτόν. Θα του πω μόνο αυτό διότι είναι 40 χρόνων κι εγώ 60: στη ζωή αν προσπαθείς συνέχεια να συγκρούεσαι, εμφανίζεται μπροστά σου ένας Μάρκο Λιβάγια και δεν διασκεδάζεις και τόσο».

Ο Μουρίνιο αναφερόταν σε ένα περιστατικό ανάμεσα στον Κασάνο και στον Κροάτη στα αποδυτήρια της Ίντερ, τη σεζόν 2012-13. Ο Πορτογάλος δεν ήταν παρών στον καυγά ανάμεσα στους παίκτες, αλλά φαίνεται πως το περιστατικό δεν πήγε πολύ καλά για τον Κασάνο.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button