Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Πρόταση της ΑΕΚ για Ουσμάν Καμαρά»!

Σύμφωνα με την Equipe η ΑΕΚ έκανε μία πρώτη πρόταση στην Paris FC για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Ουσμάν Καμαρά, όμως πήρε αρνητική απάντηση. #slgr #aekfc #OusmaneCamara #Parisfc #transfernews #season2022_2023

Σύμφωνα με την Equipe η ΑΕΚ έκανε μία πρώτη πρόταση στην Paris FC για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό Ουσμάν Καμαρά, όμως πήρε αρνητική απάντηση.

Την πόρτα της Paris FC για τον 19χρονο θηριώδη (1.97) κεντρικό αμυντικό Ουσμάν Καμαρά χτύπησε η ΑΕΚ σύμφωνα με την Εquipe. Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα η Ένωση έκανε μία πρώτη πρόταση για την απόκτηση του Καμαρά, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2023, όμως πήρε αρνητική απάντηση, αφού ναι μεν ο Γάλλος στόπερ παραχωρείται, ωστόσο η Paris FC θέλει περισσότερα ανταλλάγματα.

Ο Καμάρα που έχει γεννηθεί τον Μάρτιο του 2003, έχει 15 συμμετοχές με την Εθνική U19 της Εθνικής Γαλλίας, όπου είναι αρχηγός και φέτος είχε 36 συμμετοχές στην Ligue 2 με μία ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό, δίχως να καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδο.

Ο παίκτης δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον γαλλικό σύλλογο, ο οποίος για να μην τον χάσει τσάμπα, επιχειρεί να τον παραχωρήσει αυτό το καλοκαίρι με το μεγαλύτερο δυνατό χρηματικό αντάλλαγμα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button