Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Στα 3.6 εκατ. ευρώ η μεταγραφή Πέλκα στην Χαλ» – Κερδισμένος και ο ΠΑΟΚ!

«Τελειωμένη» θεωρούν την μεταγραφή του Δημήτρη Πέλκα στην Χαλ οι Τούρκοι, κάνοντας λόγο για συμφωνία ύψους 3.6 εκατ. ευρώ! Κερδισμένος και ο ΠΑΟΚ στην προοπτική πώλησής του! #Fenerbahce #HullCity #Πέλκας #Championship #paokfc #transfernews #season2022_2023

«Τελειωμένη» θεωρούν την μεταγραφή του Δημήτρη Πέλκα στην Χαλ οι Τούρκοι, κάνοντας λόγο για συμφωνία ύψους 3.6 εκατ. ευρώ! Κερδισμένος και ο ΠΑΟΚ στην προοπτική πώλησής του!

Για «τελειωμένη» υπόθεση μιλούν τις τελευταίες ώρες οι Τούρκοι, θεωρώντας βέβαιη την μετακίνησή του Δημήτρη Πέλκα στην Χαλ! Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, ο ιδιοκτήτης της Χαλ, Ατζούν Ιλιτζαλί, ανέλαβε την ολοκλήρωση της μεταγραφής, ρίχνοντας στο τραπέζι το ποσό των 3.6 εκατ. ευρώ ενώ έχει καθοριστεί και η αμοιβή του Έλληνα ποδοσφαιριστή:

«Η μεταγραφή έχει φτάσει στο στάδιο της υπογραφής και θα επισημοποιηθεί πολύ σύντομα…», αναφέρεται στον Τύπο της Τουρκίας, καταγράφοντας και το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας που δεν προχώρησε…

Αν και εφόσον προχωρήσει η εν λόγω μεταγραφή για την Φενέρμπαχτσέ, κέρδος από την πώληση θα έχει και ο ΠΑΟΚ δεδομένου πως διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του Πέλκα, κοινώς μπορεί να βάλει στα ταμεία του, ένα ποσό που ξεπερνά τις 700.000 ευρώ.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button