ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ξεκίνησε προετοιμασία για τη «μάχη» με την ΑΕΛ η Λαμία (pics)

Μετά από μία ημέρα ξεκούρασης, ο ΠΑΣ Λαμία επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΛ. Δείτε όλα τα νέα της «κυανόλευκης» ομάδας εδώ στο LamiaSports.

Μετά από μία ημέρα ξεκούρασης, ο ΠΑΣ Λαμία επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας με την ΑΕΛ.

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία πέτυχε μία σημαντική νίκη εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, παίρνοντας τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Για να εξασφαλίσει τώρα την παραμονή του στην κατηγορία και μαθηματικά, η Λαμία θα πρέπει να κερδίσει την Δευτέρα 19/4 την ΑΕΛ, την οποία θα υποδεχθεί στο «Αθανάσιος Διάκος» στις 19:30 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των play out της Superleague 1.

Έτσι, παίκτες και προπονητές μετά από μία ημέρα ξεκούρασης, χθες Τετάρτη 14/4, σήμερα άρχισαν προετοιμασία με σκοπό να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την δύσκολη αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλίας.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είδε με χαρά τον Λάζαρ Ρόμανιτς να επιστρέφει στις προπονήσεις της ομάδας, ακολουθώντας το πρόγραμμα αποθεραπείας μαζί με τους βασικούς του αγώνα με τα Γιάννινα. Ο Σέρβος, ήταν εκτός τις προηγούμενες ημέρες καθώς όπως σας είχαμε ενημερώσει, αντιμετώπιζε πρόβλημα στους γλουτούς.

Από την άλλη, ο Μπατσάνα Αραμπούλι ούτε σήμερα προπονήθηκε, ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο και αν και έχουμε τρεις ημέρες ακόμη για τον αγώνα με την ΑΕΛ, δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το παρών και σε αυτό το ματς.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι δύο τραυματίες της ομάδας, ο Ανέστης Βλαχομήτρος και ο Παναγιώτης Κατσίκας. Οι δύο ποδοσφαιριστές βρίσκονται στο στάδιο της αποκατάστασης και όλα πηγαίνουν καλά με τους τραυματισμούς τους.

Εκτός προπόνησης παραμένει ο Θανάσης Μαργαρίτης εδώ και αρκετές ημέρες.

Οι υπόλοιποι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές έκαναν κανονικά προπόνησης κάτω από τις οδηγίες του Μιχάλη Γρηγορίου και του Πάρη Ανδράλλα, ενώ και οι τερματοφύλακες της Λαμίας υπό τις οδηγίες του Φίλιππου Μπολοβίνη προετοιμάστηκαν για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης

Back to top button