FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι «κλεψιές» του ΠΑΣ Λαμία… και τα λάθη του Ολυμπιακού!

Την κακή εμφάνιση της ομάδας του, στον αγώνα απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία, επιβεβαίωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς με τις δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου του ΔΑΚΛ.

Πολλά τα λάθη για τους Πειραιώτες, αρκετά τα κλεψίματα για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Άλλη μία δύσκολη αναμέτρηση έβγαλε εις πέρας η ομάδα του Μάκη Χάβου, η οποία αν και ηττήθηκε με σκορ 1-3 από τον Ολυμπιακό, έπαιξε πολύ καλύτερα από τον αντίπαλό της και αυτό φάνηκε και στα στατιστικά του αγώνα.

Φυσικά, η ποιότητα του Ολυμπιακού, ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά και ήρθε τελικά αυτό το «βαρύ» 1-3, όμως όπως τόνισε και ο προπονητής των ερυθρόλευκων… η ομάδα είχε πολύ κακή απόδοση.

Αυτό μάλιστα φαίνεται και στα 65 λάθη που έκανε η ομάδα του Πειραιά σε 94΄αγώνα. Πρώτος σε λάθη ήταν ο οποίος έκανε 12 και εκτός από το κατά τα άλλα καταπληκτικό γκολ, δεν είχε καμία συμμετοχή στο παιχνίδι.

Από την άλλη τώρα, ο ΠΑΣ Λαμία αν και πραγματοποίησε λίγες τελικές προσπάθειες, σε σχέση με τα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια του, «έκλεψε» αρκετές μπάλες και γενικώς πίεζε τον αντίπαλό του για να κάνει το λάθος… και του βγήκε.

Πρώτος σε κλεψίματα για τον ΠΑΣ ήταν ο Τάσος Καραμάνος, κάτι που προκαλεί τουλάχιστον έκπληξη, καθώς μιλάμε για έναν επιθετικό ενώ οι Ασούμπρε και Μελίσσας είχαν από 3.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button