Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ενίσχυση με Σκρτελ για την Μπασακσεχίρ!

Μετά από ένα καλοκαίρι... γεμάτο εξελίξεις, κυρίως αρνητικές, ο Μάρτιν Σκρτελ συμφώνησε με την Μπασάκσεχιρ και, τελικά, θα είναι κάτοικος Τουρκίας και την νέα σεζόν.

Μετά από ένα καλοκαίρι… γεμάτο εξελίξεις, κυρίως αρνητικές, ο Μάρτιν Σκρτελ συμφώνησε με την Μπασάκσεχιρ και, τελικά, θα είναι κάτοικος Τουρκίας και την νέα σεζόν.

Ο Σλοβάκος σέντερ μπακ, που έφυγε από την Φενέρμπαχτσε, αφού δεν του δινόταν το συμβόλαιο που ήθελε, ενώ και οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό είχαν «κολλήσει» για τον ίδιο λόγο, είδε τα πράγματα να γίνονται ακόμη χειρότερα στην Αταλάντα.

Κι αυτό, γιατί δεν έμεινε ούτε ένα μήνα, αποχωρώντας μετά από έναν καυγά που είχε με τον προπονητή της, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Κάπως έτσι, πήρε και πάλι το αεροπλάνο για την Πόλη, υπογράφοντας με την ομάδα, που οι «ερυθρόλευκοι» απέκλεισαν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Η ομάδα τον υποδέχθηκε με ένα βίντεο, όπου περνώντας από διάφορα σχόλια φαν που του ζητούσαν να υπογράψει στην ομάδα τους, επέλεξε εκείνο που τον… προέτρεπε να διαλέξει Μπασάκσεχιρ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button