Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με 23 παίκτες στο Καρπενήσι ο Λεβαδειακός

Οι Βοιωτοί αναχώρησαν για το Καρπενήσι όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους με τον Γιάννη Ταουσιάνη να παίρνει στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές. #slgr #levadeiakosfc #προετοιμασία #slgrinterwetten #season2022_2023 #Καρπενήσι

Οι Βοιωτοί αναχώρησαν για το Καρπενήσι όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους με τον Γιάννη Ταουσιάνη να παίρνει στην αποστολή 23 ποδοσφαιριστές.

Η ενημέρωση του Λεβαδειακού αναφέρει:

Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, έπειτα από το χθεσινό Κυριακάτικο ρεπό και ενώ το Σάββατο πέρασαν από εργομετρικά τεστ.

Η σημερινή πρωινή προπόνηση διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο «Λάμπρος Κατσώνης» και ήταν η τελευταία του 1ου σταδίου της προετοιμασίας, καθώς το απόγευμα η ομάδα θα μεταβεί στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιό της.

Ο κ. Ταουσιάνης θα έχει στην αποστολή τους τερματοφύλακες: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς και τον νεαρό Μουλαρά, τους αμυντικούς: Βήχο, Τσάπρα, Μανιώτη, Τζημόπουλο, Λιάγκα, Μπαχανάκ, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδη και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ντεντάκη και Βινίσιους, τους μέσους: Νίκα, Μεχία, Βρακά, Μουτίνιο και Χάμοντ και τους επιθετικούς: Αραβίδη, Δούμτσιο, Συμελίδη, Τσιριγώτη και Μπαρμπόσα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button