ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Φέστα: “Θέλω να βλέπω από τους παίκτες μου θυσία μέσα στο γήπεδο”

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο χθεσινό φιλικό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Λαμίας, Τζιανλούκα Φέστα. #slgr #lamiafc #GianlucaFesta #φιλικό #levadeiakosfc #προετοιμασία #season2022_2023

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του στο χθεσινό φιλικό εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής της Λαμίας, Τζιανλούκα Φέστα.

Ο Ιταλός τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες του είχαν σωστή νοοτροπία μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μια συνθήκη την οποία θέλει να βλέπει ώστε να καταφέρει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Φυσικά είναι καλύτερο να έχεις τη δυνατότητα να χτίσεις μια ομάδα από την αρχή. Όσον αφορά τη φιλοσοφία που θέλω να περάσω στην ομάδα είναι πολύ απλή. Θέλω να βλέπω τους παίκτες μου να θυσιάζονται μέσα στο γήπεδο, αυτοσυγκέντρωση σε κάθε φάση και νοοτροπία. Η φιλοσοφία δεν έχει να κάνει τόσο με το σύστημα της ομάδας αλλά κυρίως με τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button