Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ιωνικός: «Ματιές» προς Ολυμπιακό

Σε αναζήτηση μέσων βρίσκεται ο Ιωνικός και υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει από το ρόστερ του Ολυμπιακού. #slgr #olympiacosfc #ionikosfc #transfernews #season2022_2023

Σε αναζήτηση μέσων βρίσκεται ο Ιωνικός και υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει από το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Δεν έχει αφήσει πολλά κενά στο ρόστερ του ο Ιωνικός. Ωστόσο, δεδομένα θα κάνει κάποιες μεταγραφές ακόμη. Τσεκάρει και την εγχώρια αγορά μεταξύ άλλων και ο Ολυμπιακός έχει αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Πολλές φορές οι λεγόμενοι μικρομεσαίοι κοιτούν τα ρόστερ των μεγάλων για παίκτες που δεν υπολογίζονται. Στη Νίκαια έχουν ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις. Φυσικά από τη στιγμή που άλλαξε ο προπονητής στους «ερυθρόλευκους», τα δεδομένα για ορισμένους μπορεί να διαφοροποιηθούν. Δύσκολα, όμως, φαίνεται πως παίκτες που ο Ιωνικός έχει λοκάρει, θα αρχίσουν να υπολογίζονται από τον Κάρλος Κορμπεράν.

Μία περίπτωση που έχει τσεκαριστεί είναι ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά. Ο 21χρονος Γάλλος χαφ αναδείχτηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν. Έχει συμμετοχής με τους πρωταθλητές Γαλλίας και σε επίπεδο πρώτης ομάδας, ενώ πριν από 1,5 χρόνο δόθηκε δανεικός στην Μπρεστ. Στην Ελλάδα ήρθε τον Ιανουάριο. Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε θεωρώντας πως είναι μεγάλο ταλέντο. Αγωνίστηκε τόσο στην πρώτη ομάδα όσο και στην ομάδα Β’. Για τη νέα σεζόν το ενδεχόμενο δανεισμού του δεν έχει αποκλειστεί.

Υπάρχει και μία ακόμη πιο δύσκολη περίπτωση. Mission impossible θα τη χαρακτήριζε κανείς. Ο λόγος για τον Μαξιμιλιάνο Λοβέρα, τον παίκτη που δεν ψήθηκε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη. Είναι απολύτως λογικό να θεωρούν οι Νικαιώτες πως σε αυτούς θα έκανε τη διαφορά. Μόνο που δεν είναι λίγα τα εμπόδια για τον 23χρονο, ο οποίος πέρυσι έπαιξε ως δανεικός για ένα εξάμηνο στην Ομόνοια.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button