Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Διπλό… μέσα στην έδρα της η Θύελλα Μεγάλης Βρύσης!

Για την 13η αγωνιστική της Β΄Φθιώτιδας ο ΠΑΟ Ανθήλης έπαιξε κόντρα στη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, ως τυπικά γηπεδούχος στο γήπεδο της δεύτερης.

Μία τεράστια νίκη πήρε η ομάδα της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης απέναντι στον ΠΑΟ Ανθήλης  για την 13η αγωνιστική της Β Φθιώτιδας.

Η ομάδα του Βάιου Μπαγινέτα κέρδισε με 0-3 σκορ την Ανθήλη, παίζοντας παρόλο αυτά στην έδρα της, ως τυπικά φιλοξενούμενη.

Εκπληκτικό γκολ από τον αρχηγό της Θύελλας Χρήστο Λεπίδα με σουτ από 40 μέτρα σχεδόν.

Το LamiaSports ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ. Θα ακολουθήσει και φωτορεπορτάζ, αμέσως μετά την αναμέτρηση.

Tο ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τη Ανθήλη να πιέζει για ένα γρήγορο γκολ αλλά μια ο Μακκας αλλά και μια τα λάθη δεν τους το επέτρεψαν.

Από την άλλη η Θύελλα κυρίως με τον Στάμο προσπαθούσε να κρατήσει τη μπάλα και να επιτεθεί από τα άκρα.

Το 0-1 δεν άργησε να έρθει και στο 20′ με τον Στάμο να παίρνει την μπάλα εκτός περιοχής, να περνάει τον προσωπικό του αντίπαλο και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Καρακώστα.

Παρά το γκολ η ομάδα που πίεζε ήταν η ομάδα της Ανθήλης, η οποία είχε μερικές ευκαιρίες για γκολ όπως τα δύο φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Μακκα αλλά κανένα δεν της έφεραν το αποτέλεσμα που ήθελε.

Στο 39′ ο Ζαλαώρας μετά από φάουλ του Κραβαρίτη έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή της Ανθήλης αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε εύκολα ο Καρακώστας.

Αρκετά τα λάθη και από τις δύο ομάδες, κάτι που δεν τους επέτρεπε να δημιουργήσουν φάσεις για γκολ.

Λίγο πριν το τέλος του αγώνα η Ανθήλη έχασε τεράστια ευκαιρία όταν ο Παύλου έβγαλε πολύ ωραία σέντρα στην περιοχή της Θύελλας αλλά Μπέγκο δεν κατάφερε με προβολή να κερδίσει τον Μακκα.

Το 0-1 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ανθήλη να απειλεί όταν ο Κασμι έκανε το σουτ από πλεονεκτική θέση με τον Μακκα να είναι εξουδετερωμένος, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα και οι αμυντικοί απομάκρυναν.

Η Θύελλα απάντησε στη φάση των γηπεδούχων με τον συνήθη ύποπτο το Νίκο Στάμο. Ο σέντερ φορ της Μεγάλης Βρύσης βγήκε τετ α τετ μετά την εκπληκτική πάσα του Χαλεπλή αλλά ο Καρακώστας του είπε όχι.

Η Θύελλα είχε και την επόμενη φάση, όπου ο Χαλεπλής εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Μπέλλης έχει κάνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Καρακώστα.

Το 0-2 έγινε με έναν πραγματικά απίστευτο τρόπο!!!

Ο Λεπιδας έγινε κάτοχος της μπάλας στο μισό της δικής του ομάδας, πίσω από το κέντρο δηλαδή, έκανε το σουτ, ο Καρακώστας ήταν εκτός περιοχής με αποτέλεσμα να γίνει το 0-2 με έναν πανέμορφο τρόπο, καθώς μπήκε σχεδόν από τα σαράντα μέτρα!!!

Πρώτο γκολ της σεζόν για τον αρχηγό της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης.

Το 0-3 έγινε μετά από κόρνερ του Ραχούτη, αρχικά ο Καρακώστας απομάκρυνε αλλά ο Μπελλής με δυνατό σουτ τριπλασιάσε τα τέρματα για την ομάδα του.

Σουτ του Χαλεπλή στο 88′ του αγώνα η μπάλα έφυγε από από τα δοκάρια του Καρακώστα.

Το 0-3 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button